Jobben ble utført på Mittanbud

Totalrenovering av 3m2 bad

Hei! Ønsker totalriving av gammelt bad. Ønsker membran, varmekabler og fliser på gulv og vegg. Dusjhjørne, servant og liten hylle under. Nytt tak med gipsplater og spotter. Døren går innover og skulle vært snudd. Toalettet skulle vært på veggen til venstre om mulig (se bilde). Er ute etter å ha enkle, stilrene løsninger som ikke tømmer lommeboken helt.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 7. jul 2014, under kategorien Helrenovering av bad, Rørlegger, Mur og betong, Baderomsinventar, Elektrikertjenester, Flislegging, Snekker, Pigging av gulv, Membran, Verditakst, Maling og Riving av murveggog ble utført av BYGGSERVICE1 AS i Oslo

Website logo

Kunden valgte BYGGSERVICE1 AS for å utføre jobben

BYGGSERVICE1 AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.5 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Totalrenovering av 3m2 bad

Badet var ferdig for ett år siden, så litt sen omtale. Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Rask oppstart, lett å komme i kontakt, gode løsninger, flott flislegging, og god dokumentasjon på hva som ble gjort. Anbefales!

Skrevet av Reservert

sep., 2015

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste