Jobb-id: 955415, Registrert: 15.01.2015

Meisle ned gulv og bygge opp igjen

5532 Haugesund

Vi ønsker noen som på en trygg måte kan komme og meisle ned betonggulvet i kjellerleiligheten, legge fuktsperre, isolasjon, varmekabler og støp samt frakte massene bort og tilføre nye. Dette er en godkjent sokkelleilighet som nå skal bygges opp igjen etter store fuktskader pga dårlig drenering og kapillært oppsug. Vi har ribbet hele leiligheten som nå fremstår som en grovkjeller igjen slik den nok så ut på 50-tallet. Takhøyden er godkjent i kommunen på 205 cm, men vi ønsker høyere takhøyde for at det skal føles mer luftig og for å få bedre inneklima. Det blir drenert rundt hele boligen (utføres av fagmann på dugnad) og vi må senke taket 5 cm for å få plass til lydbøyler som heller ikke var montert fra før. Det vil altså si at man må grave nokså dypt om vi skal klare å komme i nærheten av ny takhøyde på ca.220 cm.
Legger ved en planskisse av leiligheten. Vi endrer litt på layout, og tar bort bod for å få plass til større soverom.

Vi har pengene på bok til den første kvalifiserte som tar på seg jobben til avtalt pris, men vi stiller ett strengt krav: Kom når du sier du skal, ring om du ikke kan møte, og hold det du lover! Vi er omgjengelig, hyggelig småbarnsforeldre som er lette å samarbeide med og som trenger huset vårt tilbake. Holder du ord får du betalt samme dag som faktura ligger i postkassen.

Jobbtyper

  • Elektriker

    • - Montering av lamper / elektrisk
    • - Varmekabler
  • Mur og betong

Jobben ble utført av:

BILFINGER IS NORWAY AS

En av mine beste erfaringer i vår omfattende husrenovering. Torsten Hannusch som var vår kontaktperson gjennom hele prosessen var en fryd å jobbe med. De møtte til avtalt tid, og det var ingen overraskelser på fakturaen. Anbefales!!
Evaluering:
Ann-Cecilie, Haugesund 7 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb