Jobben ble utført på Mittanbud

Oppussing enebolig

Vi skal pusse opp gang,stue og kjøkken i løpet av vinteren 2015. Gang 16kvm: På gang skal det legges gips på vegger og tak. Det er ønskelig med spotter i tak. Det skal i tillegg skiftes to innerdører i gangen. Til gulv hadde vi tenkt pergo gulv som ligner på flis. Det ligger varmekabler på dagensgulv som mulig kan brukes. Det er en varmepumpe der som må flyttes. Ytterdør skal skiftes. Stue 46kvm: Her skal det legges gips på vegger og tak. Spotter vurderes. Det skal også skiftes gulv. En innerdør her skal byttes. Kjøkken 9,5kvm : På kjøkken skal vi kjøpe IKEA kjøkken. Ønsker der hjelp til montering av dette. Kjøkkenet er en åpen løsning til stue og vi ønsker også der gips i tak og på vegger, samt nytt gulv. Trapp: I trapp fra gangen til stuen er det ønskelig med nye trappetrinn i eik (trappefornyer).I tillegg skal rekkverk i trappen skiftes. Ønsker i utgangspunktet fastpris på oppdraget.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 23. okt 2014, under kategorien Vindu og dør, Vegg, gulv og innertak, Tretrapp og Innredning og møblerog ble utført av Maciej Tomasz Konieczny i Trondheim

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte Maciej Tomasz Konieczny for å utføre jobben

Maciej Tomasz Konieczny har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.8 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Oppussing enebolig

Veldig fornøyd med jobben. De pusset opp gangs, stue, satte opp kjøkken og la nye trinn i trappen. De skulle bruke 3 uker, men brukte 2 1/2 uke. Sjefen snakker godt norsk, og de kom med forslag for å få det finest mulig. Anbefales virkelig fra oss!

Skrevet av Tina

feb., 2015

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste