Jobben ble utført på Mittanbud

Helsparkle vegger i stue

Ønsker å få helsparklet vegger i stue. Veggene har en overflate på ca. 50 kvadratmeter. Jeg har selv fjernet noe tapet og lagt på grunning for tapet (Jotun Grunning for Tapet). Jeg hadde håpet vi kunne male rett over dette, men det er for ujevnt. Lister osv. er også fjernet, så det er klart for sparklejobben slik jeg ser det. Veggene må være så jevne som mulig ettersom vi skal male rett på den sparklede veggen. Før dere evt. kommer på befaring, ønsker jeg å vite hva du/dere tar per kvadratmeter. Prisen bør være alt inklusivt (kjøring, materiale osv.). Ønsker arbeidet utført snarest.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 1. jul 2015, under kategorien Malingog ble utført av HAUGVALDSTAD JOHN AS i Stavanger

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte HAUGVALDSTAD JOHN AS for å utføre jobben

HAUGVALDSTAD JOHN AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.5 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Helsparkle vegger i stue

John Haugvalstad AS gjorde en god jobb i stuen min. Helsparkling og legging av fiberduk over. Ikke rimeligste tilbudet, men de gjorde den beste befaringen og kunne svare på alle mine spørsmål osv. Anbefaler John Haugvalstad AS på det varmeste.

Skrevet av Eirik

aug., 2015

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste