Jobb-id: 961285, Registrert: 9.06.2015

Dreneringsproblemer og fukt i krypkjeller

1914 Ytre enebakk

Vi har dreneringsproblemer i krypkjeller. Renner inn vann i krypkjeller og dårlig drenering på utsiden av grunnmuren. Vi ønsker et tilbud på hva som må gjøres her

Det har vært en hytte her opprinnelig bygget i 1957 med krypkjeller under. Så ble hytten bygd om og bygd ut i 1999-2000. Deler av nybygget har en ny krypkjeller. Her kommer det inn vann. Jeg har vært inne i denne delen og det er masse silt og sprengsten i grunnen på fjell. Silten er kliss våt og det lukter mugg her inne. I kulpene ligger det også vann.

Om det kan være fuktskader i etg.skillerne her vet vi ikke. Men dette har jo fått stå i mange år med en fuktskadet krypkjeller uten av verken forrige eier eller vi har oppdaget noe.
I den gamle krypkjelleren lå det mye isolasjon som har falt ned fra taket og gamle bygningsmaterialer fra tiden det ble bygd på her vil jeg tro. Vi har bodd her i 5 år.
Vi har fjernet alt gammelt organisk materialer som var fulle av mugg.

Jobbtyper

  • Maskinentreprenører

    • - Drenering/Isolering
Jobben ble utført av:

Tørt Bygg AS

Raske og effektive. Kom til avtalt tid
Evaluering:
Anne D Paulsen 11 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb