Jobb-id: 962811, Registrert: 17.08.2015

Helsparkle eller gipse/sparkle en etasje på 61kvm

1450 Nesoddtangen

Vi har kjøpt et hus bygget i 1988. Huset ligger på skoklefall på Nesodden. En etasje på 61 kvadratmeter skal pusses opp, vi ønsker at følgende skal gjøres:
- bli kvitt strie på veggene i stue og i trappeoppganven både til etasjen over og under. Enten ved å helsparkle eller å sette gips utenpå. Det er lister mot gulv og tak, veggene er av gips i dag.
- male alle veggene som er sparklet/gipset
- gipse og sparkle vegger på kjøkken, se plantegning. Kjøkkenet rives av oss.
- male taket i hele etasjen hvitt (takess). Dere stiller med maling til taket.

Vi vil at dere er flere som jobber sammen slik at jobben blir ferdig så fort som mulig. Angi gjerne hvor mange dager dere antar å bruke og når dere eventuelt kan starte.

Befaring er mulig hver dag denne uken (17.-21. august), både på dagtid og kveldstid. Se ellers plantegning og bilder. Dersom noe er uklart, ta gjerne kontakt så vi kan avklare.

Jobbtyper

Vedlegg

Jobben ble utført av:

JAKOL AS

Jakol AS med Piotr i leverte perfekt resultat på helsparkling av strie. God kommunikasjon underveis, ryddet fint opp etter seg og passet på at det støvet minst mulig. Raskt ferdige med jobben også, du blir garantert fornøyd! Vi kommer til å bruke de igjen
Evaluering:
123 10 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb