Jobb-id: 966303, Registrert: 18.02.2016

Legge gulvplanker på loftslager og montere loftstrapp opp dit

3370 Vikersund


Ønsker å få tilbud (pris) inkl materialer og jobb på å legge gulvplanker som dekker lofts gulvet over carport for å kunne bruke denne plassen som lager rom, fortrinnsvis forskalingsbord på 22 mm, eller lignende. Ønsker også å få montert en loftstrapp ala disse som selges på maxbo(se bilde)som gjør det enkelt å komme opp dit. Bordene skal legges oppå dragerne som vises på bilde og trappen skal monteres i de samme dragerne men da i rommet som er i forkant av carporten(se bilde). Lofts gulvet som skal dekkes er om lag 6.5 m langt og ca 3 m bredt totalt ca 20 kvm, mulig ønskelig å legge gulv også rommet hvor loftstrappen monteres, men avhengig hvor dyrt dette blir, såfall blir det om lag 8 kvm til med samme type gulv. Oppdraget er en gevinst til meg fra P4 og mitt anbud så ønsker ordentlig kvitteringer og tilbud for at denne skal kunne utbetales.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Tretrapp
    • - Vegg, gulv og innertak
Lukasz og kompisen hans gjorde en god jobb til avtalt tid og pris, arbeidet ble utført som jeg hadde forklart at jeg ønsket det utført. Når jeg kom hjem fra jobb var garasjen kostet og loftstrappa montert og gulvet over carporten lagt. Veldig fornøyd :)
Evaluering:
Anonym, Vikersund 9 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb