Jobb-id: 966556, Registrert: 7.03.2016

Montering av dusjkabinett, badeservant og toalett i et vaskerom

1389 Heggedal

Hei,
Vi har ett vaskerom hvor det finnes ett opplegg for dusjkabinett, toalett og badeservant. Vaskerommet er i kjeller, hvor gulvet er betong og veggene er betong med gipsplater på. Alt er malt. Se på velagte bilder hvordan oppleggene er. Det er ønskelig å få fullt funksjonelt bad, men på minst mulig pris, dermed standarden skal være enkelt.
Vi tenkte å kjøpe følgende produkter fra Bauhaus
Dusj
http://www.bauhaus.no/camargue-kalix-dusjkabinett-90x90x205-cm.html?nosto=new-nosto-categorypage-left-column
Toalett
http://www.bauhaus.no/bad-og-kjokken/badevaerelse/toiletter-og-tilbehor/gustavsberg-toalett-nordic-wc-5510-med-skjult-p-las-hvit.html#full-description
Badeservant - ett eller annet fra Ikea, blandebatteri kan det fint være noe som du kan anbefale.

Vi er åpne for forslag om du kan tilby andre billige produkter, men ellers prøver vi å holde kostnadene for produkter lavt. Vi har ikke handlet noen ting ennå, så det er også opp til deg om du er åpen for å hjelpe med å kjøpe produkter og levere dem selv (selvsagt mot kompensasjon) eller ønsker du at vi ordner leveransen selv. Kom gjerne på befaring.

/Kate

Jobbtyper

 • Anleggsgartner og grunnarbeid

  • - Vann og avløp
 • Maskinentreprenører

  • - Vann og avløp
 • Rørleggertjenester

  • - Baderomsinventar
  • - Vann og avløp
Jobben ble utført av:

WELHAVEN RØR OG ELEKTRO AS

Jobben var gjort i avtalt tid, og i forhold til den prisen som vi hadde avtalt. Ryddig og fint, raskt og effektivt. Strålende fornøyd, kan anbefales!
Evaluering:
Kate, Heggedal 7 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb