Jobben ble utført på Mittanbud

Sliping og beising av 27m2 terrasse

Vi har en terrasse på 6x4,5m som skal slipes og beises, i tillegg til en trapp med to trinn på ca 2x0,4m, se vedlagte bilder. Det er noe gammel beis på terrassen nå som må fjernes ved sliping. I tillegg ønsker naboen muligens å gjennomføre samme jobb på terrassen som ligger rett ved siden av vår. Vi ønsker derfor å innhente pristilbud på hva dette vil koste hvis 1. bare vår terrasse slipes og beises og 2. hvis både vår og naboens terrasse slipes og beises samtidig. Spesifiser derfor hva pris er for begge alternativene og hvor raskt dere kan gjennomføre jobben. Bilder av hvordan terrassen ser ut nå ligger ved, i tillegg kan dere komme på befaring om ønskelig. NB: Det eneste materialet vi stiller med er beis.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 15. mai 2016, under kategorien Maling, Gulvsliping og Veranda og terrasseog ble utført av NORGULV '' AS i Bærum

Kunden valgte NORGULV '' AS for å utføre jobben

NORGULV '' AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Sliping og beising av 27m2 terrasse

Veldig fornøyd! Hyggelige karer,meget rask jobbet,kom før tiden og best på pris! Anbefales på det varmeste!

Skrevet av Torje

mai, 2016

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste