Jobben ble utført på Mittanbud

Sette opp felles platting, adskilt med rekkverk foran 2 rekkehus, totalt ca. 19 m2

Sette opp platting foran 2 rekkehus av totalt 4 i samme bygg, totalt ca. 19 m2(6 x 3.1m). Rekkehus E er på enden av bygget, og plattingen skal gå 2m ut fra enden av veggen. Rekkverk rundt hele må settes opp, samt enkelt rekkverk mellom rekkehus E og F. Høyden på plattingen er bestemt av kantstein som er ut mot gangvei, samt utekran som er montert på vegg. Enten må det lages en løsning slik at denne er tilgjengelig, eller så må plattingen være lav nok til å gå klar av denne. Kantsteinen ut mot veien er ca. 14 cm høy. Plattingen må fundamenteres på en fornuftig måte, dette kan avtales ved befaring. Rekkehus E: - Dagens grunn er steinheller, og en gammel smijernstrapp som skal fjernes. Hellene kan fjernes før denne jobben skal gjøres. Rundt hellene, er det et enkelt gjerde som er festet i jernstolper med ukjent fundamentering. Det må legges duk for å hindre ugress o.l. - Totalt for rekkehus E, skal det være 4 x 3.1m platting, og en trapp opp til inngangsdør. I tillegg vil vi diskutere med den som får jobben hvordan vi skal løse en mulig åpning mot bakside av hus. Rekkehus F: - Dagens grunn er gammel platting som fjernes før jobben skal gjøres. Også her er det et enkelt gjerde rundt, og et gjerde som skiller uteområdene til rekkehus E og F festet i jernstolper med ukjent fundamentering. Også her er det en gammel smijernstrapp som må fjernes. - Totalt 2 x 3.1m platting skal settes opp, samt trapp opp til inngangsdør. På bildene er Rekkehus E til venstre(ende). Jobben kan påbegynnes så fort som mulig for den som får oppdraget.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 31. mai 2016, under kategorien Snekker og Veranda og terrasseog ble utført av PRO KAPP AS i Nordre Follo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte PRO KAPP AS for å utføre jobben

PRO KAPP AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Sette opp felles platting, adskilt med rekkverk foran 2 rekkehus, totalt ca. 19 m2

Profesjonelt gjennomført. Utført til avtalt tid og kost, og hyggelig dialog. Anbefales.

Skrevet av Anders

juni, 2016

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste