Skal du asfaltere?

Få tilbud fra flere dyktige asfaltarbeidere
- helt gratis og uforpliktende.

Beskriv oppdraget
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg og vrak
En tjeneste fra

Det skal være enkelt å asfaltere! 

Mange velger i dag å asfaltere innkjørselen, gårdsplassen og parkeringsplasser av praktiske årsaker. Blant annet er asfalt tilnærmet vedlikeholdsfritt, der enkel spyling og feiing gjerne er alt som trengs for å fjerne grus og annen rusk på det asfalterte området. I tillegg er asfalt relativt slitesterkt, og kan ved alminnelig bruk ha en levetid på opptil 15 til 20 år.

Har du tenkt å asfaltere gårdsplassen er det viktig å legge et godt og solid fundament med materialer som har god bæreevne og er drenerende for lengst mulig levetid. Med et godt komprimert underlag av stein, pukk og subbus og et lag med 4 - 5 cm asfalt bør du føle deg trygg i mange år fremover. Husk derfor å ta høyde for tykkelsen på asfalten i forhold til kantstein og garasjeport før du begynner. Det er også viktig at alt av ugress og andre vekster er fjernet i forkant av asfalteringen.

For å oppnå best mulig resultat på asfalten er det anbefalt å bruke erfarne fagfolk. På Mittanbud.no kan du enkelt innhente tilbud fra flere asfaltarbeidere som kan sitt fag – helt gratis og uforpliktende. Gjerne mål opp arealet du ønsker asfaltert og lag en skisse i anbudet for å unngå noen overraskelser senere. Du bestemmer selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.

TOPP EVALUERTE BEDRIFTER
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut snekkerjobben i dag

Beskriv oppdraget her:
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Akersgata 55Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no