Trenger du et bilverksted?

Legg ut jobben i dag og få tilbud fra flere autoriserte bilverksteder i ditt område.

Reg. nummer:
Beskriv oppdraget:
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Vi har gjort det enkelt for deg å finne et bilverksted!

Det kan skille mye i både pris og kvalitet på reparasjon eller service av bil, og det er ikke alltid like lett å finne et verksted. Selv om du har gitt en tydelig beskrivelse av jobben du ønsker utført, kan tilbudene du får se veldig forskjellige ut.

Fritt verkstedvalg og garanti

Du som bileier har selv rett til å bestemme hvilket verksted du vil bruke for vedlikehold og reparasjoner, uten at dette skal påvirke garantien på bilen din. Du trenger derfor ikke å holde deg til et merkeverksted, men kan kan selv bestemme det verkstedet som passer deg best. På den måten sikrer du at du får god kvalitet til rett pris på jobben du skal ha gjort.

Husk å velg et bilverksted som følger produsentens vedlikeholdsprogram, og bruker reservedelene som har tilsvarende kvalitet som bilprodusentens varemerke. Pass på at du får med dokumentasjon på jobben som er gjort og reservedelene som er brukt. Er verkstedet fagmessig og i tråd med fabrikkens retningslinjer, og du har brukt et godkjent bilverksted, skal garantien på bilen gjelde. Skal du få utført utbedringer, feil eller skader som dekkes av garantien må dette fremdeles utføres av merkeverkstedet.

Velg godkjente bilverksteder

Alle bilverksteder som har lov til å utføre reparasjoner på kjøretøy er godkjent av Statens vegvesen. Godkjenningsordningen fra Staten vegvesen er å sikre at reparasjoner blir utført på en profesjonell og trafikksikker måte. Forskriftene stiller spesifikke krav til lokaler og teknisk utstyr, teknisk leder og personale og til kvalitetsstyringssystem. Sammen skal disse reglene sikre reparasjoner med god kvalitet.

Innhent tilbud fra flere

Sørg for at du alltid henter inn tilbud fra flere verksteder. Du bør ta i betraktning at ved bulk og karosseriskader er det veldig vanskelig for et verksted å gi deg et tilbud uten å ha sett bilen først. Ved valg av karosseriverksted anbefaler vi at du sjekker evalueringer ekstra nøye.

Legger du ut oppdraget på Mittanbud.no vil verksteder som har tid kontakte deg, så vurderer du selv hvilket du vil bruke, gjerne basert på andre kunders erfaringer og beliggenhet. Det er helt gratis og uforpliktende å legge ut jobb, og du velger selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut oppdraget nå

Beskriv oppdraget
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Alle bilverksteder som er med i Mittanbud.no er autoriserte av statens veivesen. Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Hagegata 22Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no