Trenger du et bilverksted?

Legg ut jobben i dag og få tilbud fra flere autoriserte bilverksteder i Hokksund.
Reg. nummer:
Beskriv oppdraget:
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv oppdraget
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Vi har gjort det enkelt for deg å velge bilverksted!

Det kan skille mye både i pris og kvalitet på reparasjon eller service av bil, og det er ikke alltid lett å velge rett verksted. Det lønner seg derfor å hente inn tilbud fra flere verksteder, slik at arbeidet utføres der det passer deg og når du trenger hjelp.

Du trenger heller ikke å måtte holde deg til merkeverkstedet for at garantien skal gjelde. Konkurransetilsynet har nylig slått fast at du som bileier selv kan bestemme hvilket verksted du vil bruke for vedlikehold og reparasjoner, uten at dette påvirker garantien. Nettopp for at du som bileier selv skal kunne velge hvilket verksted du vil bruke.

Legg ut oppdraget på Mittanbud.no og få tilbud fra flere verksteder i Hokksund. Sammenlign tilbudene nøye, og gjerne velg ett verksted som andre bileiere har vært fornøyde med. Det er helt gratis og uforpliktende å legge ut jobb, og du velger selv om du vil takke ja til tilbudene eller ikke.

TOPP EVALUERTE BILVERKSTEDER I BUSKERUD
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED


Legg ut oppdraget nå

Beskriv oppdraget
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Alle bilverksteder som er med i Mittanbud.no er autoriserte av statens veivesen. Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Hagegata 22Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no