Trenger du et bilverksted i Hordaland?

Legg ut jobben i dag og få tilbud fra flere autoriserte bilverksteder.
Reg. nummer:
Beskriv oppdraget:
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv jobben
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Velg et godkjent verksted i Hordaland/Bergen!

Når du trenger et verksted er det sjelden lett å velge, uansett om du skal ha ett bilverksted i Bergen eller andre steder i Hordaland. Faktorer som kvalitet og prisen på reparasjon og service varierer ofte. Vi har samlet noen tips for å gjøre det lettere for deg å velge.


Hent inn flere tilbud

Selv med en tydelig beskrivelse av hva som må repareres eller trenger service kan tilbudene være forskjellige. Sammenlikner du tilbudene fra forskjellige verksteder bør du samtidig se på hva tidligere kunder har sagt. Evalueringer er dt beste verktøyet vi har for å kvalitetssikre verksteder. Når du har beskrevet jobben og lagt den ut på Mittanbud er du med andre ord godt i gang for å finne et godt verksted i Hordaland!


Du trenger ikke å velge et merkeverksted

I følge Opplysningsrådet for Veitrafikken har Norge kanskje verdens beste garanti for nye biler. Gjennomsnittlig garantitid er over fem år. Denne garantien gjelder selv om du ikke velger merkeverkstedet til bilen din. Det er en vanlig misoppfatning, men Konkurransetilsynet har slått fast at bileier selv kan velge hvilket verksted de ønsker å bruke for reparasjoner og bilservice. Det viktigste for å beholde garantien er at vedlikeholdsplanen til bilprodusenten følges.


Sjekk referansene til verkstedet

På Mittanbud blir verkstedene i Hordaland evaluert av kundene etter utført bilservice eller reparasjon. Således er det naturlig å velge et verksted med gode evalueringer og mange stjerner. Mittanbud viser også hvilke sertifiseringer verkstedet innehar og oppdaterer denne informasjonen, samt om bilverkstedet har Mestermerket hver uke.


Avtal pris på reparasjonen eller bilservice

Avtal på forhånd hva forventet pris blir på reparasjonen eller service på bilen. Hva som skal gjøres bør også spesifiseres nøyaktig. Særlig ved større saker anbefaler vi å lage en skriftlig avtale forå unngå uenigheter senere. Håndverkertjenesteloven er gjeldende for bilverksteder, dette betyr at verkstedet ikke kan utføre reparasjoner eller service utover det som var avtalt uten å melde fra på forhånd. Derfor skal verkstedet gi beskjed så fort reparasjonen kan bli dyrere enn forventet, eller ikke vil gi de resultatene du forventet. Mittanbud og Dine Penger har en standardkontrakt du kan laste ned.


Regn på bonusen

Snakk med forsikringsselskapet når bilen din har fått en skade som må repareres. Særlig om du har vært i en ulykke og du må betale skade på annen bil. Bruker du forsikringen din må du betale en egenandel og kan få redusert bonusen din. Dette kan gi høyere forsikringspremie senere.

Hent inn priser fra flere verksteder - ikke bare de forsikringen anbefaler - og sammenlikn de forskjellige alternativene. Mittanbud samarbeider med flere verksteder i Hordaland generelt og Bergen spesifikt.


Alle bilverksteder du finner på Mittanbud.no har offentlig godkjenning. Godkjenningen utstedes av Statens vegvesen og sikrer at reparasjoner av bilen blir utført på en profesjonell og trafikksikker måte.

Via Mittanbud.no kan du hente inn tilbud fra flere bilverksteder før du bestemmer deg – helt gratis og uforpliktende. Det kan gjøre en ellers dyr bil litt rimeligere å eie!

TOPP EVALUERTE BILVERKSTEDER I HORDALAND
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED

Legg ut biljobben i dag

Beskriv hva som må gjøres med bilen her:
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. deretter vil du bli kontaktet av ulike eiendomsmeglere. Når du har valgt megler og boligen er solgt kan du evaluere meglerkontoret.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette boligsalget eller lar noen helt andre utføre salget.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at eiendomsmeglerkontoret er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Hagegata 22Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no