Finn et verksted i Rogaland!

Legg ut jobben i dag og få tilbud fra flere autoriserte bilverksteder.
Reg. nummer:
Beskriv oppdraget:
SLIK FUNGERER DET
 • Beskriv jobben
 •  Få flere tilbud
 • Velg den beste
En tjeneste fra

Velg et godkjent verksted!

Du som bileier kan selv velge hvilket verksted du vil bruke for vedlikehold og reparasjoner uten at dette skal påvirke garantien på bilen din. Du trenger derfor ikke å vente i kø hos et merkeverksted, men kan fritt velge det verkstedet som passer deg best. På Mittanbud.no finner du autoriserte bilverksteder i hele Rogaland som står klare for å ta imot bilen din.

Alle bilverksteder du finner på Mittanbud.no har offentlig godkjenning. Godkjenningen utstedes av Statens vegvesen og sikrer at reparasjoner av bilen blir utført på en profesjonell og trafikksikker måte.

Legg ut jobben på Mittanbud.no og hent inn tilbud fra flere bilverksteder før du bestemmer deg - helt gratis og uforpliktende. Det kan gjøre en ellers dyr bil litt rimeligere å eie!

TOPP EVALUERTE BILVERKSTEDER I ROGALAND
FOR DIN TRYGGHET SAMARBEIDER VI MED

Legg ut biljobben i dag

Beskriv hva som må gjøres med bilen her:
Det er gratis å legge ut en jobb
VANLIGE SPØRSMÅL
 • Er det virkelig helt gratis å bruke Mittanbud.no?
  Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud.no.
 • Om det er helt gratis, hvordan tjener dere da penger?
  Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud.no
 • Hva skjer når jeg legger ut et oppdrag på Mittanbud.no?
  Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. deretter vil du bli kontaktet av ulike eiendomsmeglere. Når du har valgt megler og boligen er solgt kan du evaluere meglerkontoret.
 • Må jeg benytte meg av leverandør via Mittanbud.no?
  Mittanbud.no er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette boligsalget eller lar noen helt andre utføre salget.
 • Hva gjør Mittanbud.no for å kvalitetssikre bedriftene?
  Vi sjekker også at eiendomsmeglerkontoret er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.
En tjeneste fra
Hagegata 22Postboks 1185 Sentrum · 0170 OsloTelefon 22 00 09 30info@mittanbud.no