Selge bolig denne høsten?

av Tine Sveaass

Det er stor sjanse for at du kjøper og selger i samme marked, så det kan være lurt å ta stilling tidlig i prosessen om du ønsker å selge eller kjøpe først. Er du usikker på hva som lønner seg kan du lese mer om kjøp og salg av bolig her.

Mørkt soverom med dobbeltseng midt i rommet. På høyre side av sengen står et skrivebord og på venstre side et nattbord.

Få frem boligens egenskaper

Har du bestemt deg for å selge bolig, men usikker når du ønsker å selge? Da bør du velge en årstid som fremmer boligen egenskaper, og legge til rette for at dette kommer frem på prospektet og ikke minst på visning.

Lys kjøkkenbenk med stekeplate. Planter, urter og frukt er plassert på benken som gir farge og et friskt uttrykk.

Bruk tiden før boligen er lagt ut på salg til å forberede deg. Rydd vekk unødvendige gjenstander og finpuss på områder som trenger en liten oppgradering. Ta bilder mens det fremdeles er rent og pent hjemme, og som får frem et helhetlig bilde av det boligen har å tilby. Få flere nyttige tips til hvordan du kan få boligen klar til vinsning.

Hør gjerne med eiendomsmegleren hvilke egenskaper de mener er viktig å få frem, og hva potensielle kjøpere ser etter, som nærhet til marka og skiløyper eller at det er kort vei til kafeer og resturanter. 

Velg riktig megler 

Sett av tid til å finne en eiendomsmegler du kan stole på og som du vet vil gjøre en god jobb for deg. Sjekk her hvilke spørsmål du bør stille eiendomsmegleren før du bestemmer deg. Du kan enkelt starte ditt boligsalg her.

Les også: