Hjelpesenter - Bedrift

Top rated på Mittanbud

Vil du bli Top Rated?

Hvis du har mange gode evalueringer og har vært på Mittanbud i over ett år, kan du pryde profilsiden din med et banner som viser at du er en topprangert bedrift. Da vil du få et banner øverst på profilsiden din hvor det står at du er Top Rated, lik det på bildet under.

Alle bedrifter som blir topprangert får denne statusen etter å ha oppfylt tre kriterier, som du kan lese mer om under.

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.

  • Snittscore på evalueringer er høyere enn 4,8 (av 5)
  • Fått minst ti evalueringer på Mittanbud
  • Vært minst 12 måneder på Mittanbud

I tillegg er bedriften nødt til å ha profilside for å kunne vise frem banneret. Dersom bedriften ikke har profilside, men basicpakken, vil banneret heller ikke være synlig. Dette er rett og slett fordi banneret ikke er en del av elementene som er tilgjengelige i basicpakken.

Hvorfor Top Rated?

Bedrifter som gjør det strålende, fortjener å bli fremhevet. Med et Top Rated-banner gjøres dette enkelt og effektivt! Over 700 av bedriftene på Mittanbud er topprangerte.

Kunder kan enkelt se at det er snakk om en bedrift som leverer høy kvalitet, og som har mange fornøyde kunder. De kan være trygge på at bedriften vil være et godt valg for jobben.

Under kan du bli kjent med noen av bedriftene på Mittanbud som er Top Rated!