Tips og råd

Få støtte til energitiltak fra Enova!

Tiltak som reduserer energiutgiftene dine er også bra for klimaet. Gjennom økonomisk støtte og rådgivning hjelper Enova deg å ta energismarte valg.

Valg som reduserer energiutgiftene dine kan øke komforten i hjemmet ditt, og er bra for klimaet. Gjennom økonomisk støtte og rådgivning hjelper Enova deg å ta energismarte valg, samt gjøre veien til en bedre bolig både enklere og billigere.

Enovatilskuddet støtter nemlig deg som ønsker å gjøre en innsats for klimaet. Det eneste du trenger å gjøre er å sende inn dokumentasjon gjennom kvittering på arbeidet, så får du deler av utgiftene tilbake.

Har du gjennomført noen av tiltakene som inngår i ordningen? Full oversikt over energitiltak du kan få støtte til finner du på Enovas nettsider. Du kan selv velge hvilke energitiltak som passer for deg og din bolig. Og husk, de fleste tiltakene kan kombineres.

Større oppgraderinger

Er du en av de som ønsker å gjøre større oppgraderinger av boligen din eller har store energieffektiviserende planer for ny bolig, kan du også søke støtte fra Enova. Le mer om energivennlig oppussing her.

Støtte til oppgradering av bolig er et tilbud til deg som tenker ambisiøst og helhetlig når det gjelder energifokus når du pusser opp. En kvalifisert energirådgiver kommer da hjem til deg og energimerker boligen, samt anbefale en rekke energieffektiviserende tiltak som vil gi størst effekt.

Finn elektriker til dine energiprosjekter.

Det er viktig at du husker å først få godkjent søknaden din før du setter i gang med det planlagte oppgraderingen. ønsker du mer informasjon, kan du lese her.

Vi anbefaler deg derfor å være energismart!

Enova er et statsforetak som jobber for å fremme miljøvennlig omlegging av energibruk- og produksjon.

Vil du få inspirasjon og tips til oppussing av din bolig?

Meld deg på Mittanbuds nyhetsbrev. Hold deg oppdatert på trender, få eksperttips og bli inspirert til ditt neste oppussingsprosjekt.