Eiendomsmegler

Forventninger til boligmarkedet 2016

Skal du selge bolig er det viktig å følge med på boligmarkedet.

I følge EiendomsMegler 1s Boligmeter for desember er det forventet stigende boligpriser i 2016 til tross for forventninger om svakere økonomi. Blant annet forventer Eiendom Norge en vekst i boligprisene fra 3- 5 %, og over dette i områder der det er stor etterspørsel, som i Oslo.

Grunnen til fortsatt sterk vekst i boligmarkedet kan begrunnes med lave renter, økt urbanisering, befolkningsvekst og regjeringens vilje til å bruke oljepenger.

Det er likevel viktig å tenke over at det er svært regionale forskjeller i prisutviklingen. Prognosesenteret forventer blant annet fortsatt sterk vekst i Oslo, samt at Bergen, Tromsø og Drammen også vil bli et selgers marked. I Trondheim og Kristiansund vil det nok være mer balanse i markedet, der Stavanger-regionen nok fortsatt vil oppleve nedgang og forbli et kjøpers marked.

Hvit bygning med flere leiligheter på vinteren

Velg riktig eiendomsmegler

En megler du har tillit til og som kjenner nabolaget ditt kan være en fordel. En god megler kan derfor være avgjørende når du skal selge boligen din.

Mittanbud samarbeider med Norges største meglerkjeder, og har lokale meglere i hele Norge som står klare til å hjelpe deg med ditt boligsalg. Få tilbud fra landets beste meglere her, helt uforpliktende og gratis selvfølgelig!