Eiendomsmegler

Få tilbud fra eiendomsmeglere i dag!

Snakk med flere eiendomsmeglere om hva som kan være lurt med tanke på salget av din bolig, og innhent tilbud fra flere meglere før du bestemmer deg.

Det kan lønne seg å snakke med flere eiendomsmeglere, både for å oppnå best mulig pris på boligen, men enda viktigere for å finne den beste eiendomsmegleren for deg og ditt salg.

Inviter gjerne opp til to – tre eiendomsmeglere på befaring slik at du lettere kan sammenligne de aktuelle tilbudene, samtidig som du får mulighet til å sjekke om megleren har riktig kompetanse for å selge din bolig.

Finn riktig eiendomsmegler

Husk at det er eiendomsmegleren som skal selge boligen din, så pass på at du bruker tiden på å finne riktig person og ikke kontor. Velg den eiendomsmegleren du får tillit til og som du føler vil ta vare på dine interesser rundt salget. En profesjonell og dyktig megler kan ha mye å si for hvor høy pris du kan få for boligen.

Få tilbud fra flere før du bestemmer deg

Mittanbud samarbeider med de største meglerkjedene, og har lokalkontorer over hele landet som står klare til å hjelpe deg med boligsalget. Men hvorfor velge den første og beste? Via Mittanbud kan du hente inn tilbud fra flere eiendomsmeglere før du bestemmer deg – helt gratis og uforpliktende. Det kan vise seg å bli det mest lønnsomme du har gjort!