Eiendomsmegler

Finn riktig eiendomsmegler til ditt boligsalg

De fleste benytter seg av en eiendomsmegler når de skal selge bolig. Å finne rett person til ditt boligsalg er derfor en viktig del av prosessen, så snakk med flere eiendomsmeglere før du bestemmer deg.​

Finn riktig eiendomsmegler

Husk at det er eiendomsmegleren som skal selge boligen din, så bruk tiden på å finne riktig person og ikke kontor. Velg en megler du kan stole på, og vi anbefaler å velge en megler med inngående lokalkjennskap og som er flink til å bygge tillit.

Det er også viktig å finne en megleren som ønsker å ta vare på dine interesser, og markedsfører boligen din riktig. En profesjonell og dyktig megler kan ha mye å si for hvor høy pris du kan få for boligen.

Få tilbud fra flere lokalkjente eiendomsmeglere

Start her!

Sammenlign tilbudene

Inviter gjerne opp til to – tre eiendomsmeglere på befaring slik at du lettere kan sammenligne de aktuelle tilbudene, samtidig som du får mulighet til å sjekke om megleren har riktig kompetanse for å selge din bolig. Spør derfor eiendomsmeglerne du har invitert på befaring om hva som er lurt med tanke på salg av din bolig.

Forhør deg om hva megleren har planlagt for å få høyest mulig pris på boligen, hvilket markedssegment megleren tenker å rette seg mot, og hva du kan gjøre selv før selve salget. Både for å oppnå best mulig pris på boligen, men enda viktigere for å finne den beste eiendomsmegleren for deg og ditt salg.

Legg ut boligsalget

Eiendomsmeglertjenesten på Mittanbud gjør at du enklere kan komme i kontakt med flere meglere før du bestemmer deg. Ved å legge ut boligsalget kan du fritt velge hvilke megler du ønsker å motta tilbud fra, og om du ønsker å takke ja til tilbudene eller ikke.

Mittanbud samarbeider med de største meglerkjedene, som har lokalkontorer over hele landet. Men hvorfor velge den første og beste? Via Mittanbud kan du hente inn tilbud fra flere før du bestemmer deg – helt gratis og uforpliktende. Det kan vise seg å bli det mest lønnsomme du har gjort!

Start boligsalget her!

Få tilbud fra flere meglere