Eiendomsmegler

Hvor fort blir boligen solgt?

Hvor fort boligen din blir solgt varierer ut i fra sesongvariasjoner. Finn ut når du bør selge din bolig.

Lyse
Lyse sofaer i en lys leilighet med store vinduer og bokhylle full av bøker

Dette blir ofte omtalt som liggetid, og er en betegnelse på tiden fra du først legger ut boligen din for salg på finn.no til den er registrert solgt.

Sammenlignet med september 2014 har annonseringstiden på finn.no redusert fra 39 dager til 34 dager i september 2015. Dette er en gir en nedgang på 12 %. Ønsker du å se beregnet liggetid i ditt område, gå inn å på Prisstatistikken til Eiendom Norge.

Boligmarkedet!

Mange bruker liggetiden som en indikator på boligmarkedet generelt, men du bør være oppmerksom på at liggetid en ikke nødvendigvis sier om boligmarkedet er bra eller dårlig.

For eksempel; har du lagt ut boligen for salg i juni, men den blir solgt i august, vil dette gi en lang liggetid. Dette vil da indikere at august er et dårlig marked, noe det ikke nødvendigvis er. Liggetiden kan derfor være misvisende, i og med at boligen faktisk ble solgt i august.

Flere meglere mener derfor at liggetid ikke alene er en god indikator på boligmarkedet, men heller viser årstids-variasjoner for tilbud og etterspørsel.

Velg riktig eiendomsmegler!

Velg en megler du kan stole på, og vi anbefaler å velge en megler med inngående lokalkjennskap og som er flink til å bygge tillit. Det er også viktig å finne den riktige megleren for deg og som ønsker å ta vare på dine interesser.

Det kan derfor lønne seg å ha befaring med flere meglere, og velge den du føler vil gjøre den beste jobben for deg. Stol på magefølelsen, og husk; en profesjonell og dyktig megler kan ha mye å si for hvor høy pris du får for boligen din.

Mittanbud samarbeider med Norges største meglerkjeder, og har lokale meglere i hele Norge som kan hjelpe deg. Bli kontaktet av landets beste meglere helt uforpliktende og gratis.