Eiendomsmegler

Selg boligen i august?

Det forventes ofte en prisvekst i august som en del av den naturlige sesongutviklingen, og gjerne med sterkere prisutvikling enn en gjennomsnittlig måned.

Boligprisindeksen som utgis av Eiendom Norge i samarbeid med Eiendomsverdi og Finn.no viser at snittprisen på boligen gjerne faller i juli, men at prisene tar seg kraftig opp igjen etter ferien.

Det forventes derfor en prisvekst i august som en del av den naturlige sesongutviklingen, der august gjerne er en måned med sterkere prisutvikling enn en gjennomsnittlig måned.

Få tilbud fra flere meglere

Start her

Vær tidlig ute med å finne eiendomsmegler!

Har du planer om å selge etter ferien, kan det lønne seg å være tidlig ute med å finne riktig eiendomsmegler. August er gjerne en travel måned for meglere med mye visninger. Det kan derfor være smart og begynne prosessen tidlig, for å få boligen din ut og synlig i et ellers så travelt boligmarked.

Juni og juli pleier å være en roligere måneder med mye pent vær, grønne plener og fine farger. Bruk tiden til å ta flotte bilder, rydde i huset og gjør klart for salg.

Boligmarkedet tar heller ikke sommerferie, der de fleste som er på visning i fellesferien er generelt ute etter å kjøpe. Om du får lagt ut boligen tidlig er det også stor sjanse for at din bolig blir mer synlig, i og med at det er færre objekter ute. Juli blir også av mange meglere sett på som selgers marked, der nesten ingen nye objekter legges ut. Og husk, mange meglere kan selge boligen din selv om du er på ferie!

Velg riktig eiendomsmegler

Velg en megler du kan stole på, og vi anbefaler å velge en megler med inngående lokalkjennskap og som er flink til å bygge tillit. Det er også viktig å finne den riktige megleren som ønsker å ta vare på dine interesser og markedsfører boligen din riktig.

Det kan derfor lønne seg å ha befaring med et par aktuelle meglere og velge den du føler vil gjøre den beste jobben for deg. Stol på magefølelsen, og husk; en profesjonell og dyktig megler kan ha mye å si for hvor høy pris du får for boligen din.

Mittanbud samarbeider med Norges største meglerkjeder, og har lokale meglere i hele Norge som kan hjelpe deg. Få tilbud fra landets beste eiendomsmeglere her, helt uforpliktende og gratis, selvfølgelig.