Eiendomsmegler

Vurderer du å selge bolig på våren?

Få hjelp til å gjøre de riktige forberedelsene før visning. Det er ofte lite som skal til, og du får bare én sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk.

Møblert
Møblert leilighet med store lyse vinduer, grå sofa og spisebord

Da gjelder det å skille seg ut i mengden og være godt forberedt til visning. Tenk derfor nøye over hvordan du ønsker å presentere din bolig. For det tar som oftest bare noen minutter før folk vet om de kunne tenke seg å bo i boligen, og da er det viktig å gi et bra føste inntrykk på visning.

Gjør de forberedelsene du har mulighet til å gjøre, for det er som oftest lite som skal til for at boligen skal fremstå enda bedre for potensielle kjøpere. Velg derfor en megler som kan triksene for at du skal få mest for boligen.

Få boligen klar til visning

Husk at du skal selge boligen, og at ikke alle nødvendigvis har samme smak som deg, både når det gjelder farger på veggene og møbler. Unngå de store oppussingsjobbene, men gjerne gå over hjemmet og sjekk om det er noe som trenger en liten oppgradering.

Du bør selvfølgelig passe på at boligen er ryddig, vasket og luftet til visning. Vær ekstra nøye med baderommet. Kjøp noen nøytrale og myke håndklær og rydd vekk tannbørster, barberhøvler og andre overflødige gjenstander. Og for all del, sørg for at badet er skrubbet skinnende rent!

Har du et fargerikt hjem kan det lønne seg å male veggene i en mer nøytral farge. Bruk puter og andre elementer til å skape en lun og hyggelig atmosfære. Fjern de mest personlige gjenstandene, som private bilder og annet nips, og behold møbler til et minimum for å få frem romstørrelsen. Dette gjør det lettere for de som er på visning og visualisere sine egne ting i boligen.

Pass på at det elektriske er i god stand, og fiks feil og mangler som dryppende kraner og løse skruer. Det kan nemlig koste deg å ikke gjøre noe med det.

Lys er essensielt. Gå gjennom alle rom og sørg for at lamper og lyspærer fungerer slik de skal. Riktig lyssetting i alle rom får boligen til å fremstå lys og innbydende. Les mer om hvordan du kan lyse opp tilværelsen hjemme.

Sist, men ikke minst - ikke glem uteområdene. Førsteinntrykk er vikitg, så pass på at inngangspartiet og hage ser innbydende ut. Luk i blomsterbed, fei inngangspartiet og fjern sykler og hageredskaper. Rydd ut av boden og loftet og sørg for at garasjen er ren og pen. Sett bort ting som skaper rot. Se hvordan du enkelt kan gjøre hus og hage klar til våren.

Her har vi samlet noen uhøytidelige, men nyttige tips for å få boligen klar til visning.

Velg riktig eiendomsmegler

Det er ofte lite som skal til, og du får bare én sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk! Velg derfor en eiendomsmegler som kan triksene - og som viser vilje til å legge seg litt ekstra i selene for akkurat din bolig. Få tilbud fra flere meglere her.