Håndverker

Skifte kledning i Trondheim

Få tilbud fra dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for å skifte kledning i Trondheim - helt gratis!

Legg ut jobb

Velge håndverker for å skifte kledning i Trondheim

Kledningen er viktig for huset på mange måter. Ikke bare beskytter det veggene, men den har også en viktig estetisk rolle. Før du går i gang med prosjektet ditt, er det viktig at du har tenkt over både budsjett og planlagt gjennomføringen, slik at du får det sluttresultatet du ønsker.

Budsjett og planlegging er viktig

Å bytte kledning på et hus er et stort prosjekt og en betydelig investering. Kledningen er en viktig del av huset, som beskytter det mot ytre påvirkninger og samtidig har en stor innvirkning på førsteinntrykket man får av boligen. Det er viktig å planlegge godt før man setter i gang med oppussingen, og materialvalg er et av elementene man bør tenke nøye over.

Det er mange ulike faktorer som avgjør hvilket materiale du burde bruke på den nye kledningen. Budsjettet er åpenbart viktig, for ulike materialer kommer i ulike prisklasser. Prisen på en ny kledning avhenger også av hvor stor del av boligen det skal skiftes kledning på, størrelsen på boligen, hvorvidt det er hele huset eller kun én yttervegg, og så videre.

Gjennomsnittlig pris på Mittanbud er omtrent 130 000 kroner, men kan variere fra 70 000 til 300 000 kroner, avhengig av disse faktorene. Utseendet til husene i nærheten påvirker også materialvalget, i tillegg til klimaet der du bor. Lokale håndverkere i Trondheim kan hjelpe deg med å finne den kledningen som er best for ditt hus.

På Mittanbud er det enkelt å finne dyktige håndverkere i Trondheim

Vi har gjort det enkelt for deg å finne erfarne fagfolk som kan hjelpe deg med boligprosjektet ditt. Alle våre tilbydere er kvalitetssikret av oss, slik at du kan være trygg på at du får jobben gjort med høy kvalitet, og til en god pris. Gå inn på Mittanbud og legg inn informasjon og detaljer om prosjektet ditt. Deretter blir du kontaktet med uforpliktende pristilbud fra flere bedrifter, og du står fritt til å velge selv hvilken du vil samarbeide med. Vanskeligere er det ikke!

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for å skifte kledning i Trondheim

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

* Fortsatt ledig: Befaring/ skifte eller restaurere. i Trondheim

Trivelige karer som var lett å kommunisere med. Var noen ting som måtte fikses etter den opprinnelige arbeidsdagen, men dette ble fikset de to påfølgende dagene. Lipton Snekkerservice AS var effektive og løsningsorienterte så vi er veldig fornøyd med sluttresultatet.

- Erlend Wiggen Østeggen

Drenering av enebolig i Trondheim

Veldig fornøyd med Platto entreprenør AS. God kommunikasjon, blide å hyggelige ledere og arbeidere. Arbeidsforholdene rundt huset er ekstremt krevende, da det er veldig trangt. Men de utførte dreneringen med glans, nå er det tørt og fint i kjelleren. En kjeller som tidligere tok inn store mengder vann. Platto entreprenør AS driver også med oppretting etter dårlig utført arbeid av andre entreprenører, så vil absolutt anbefale dette firmaet. God på pris er de også.

- Anders Waadeland

Drenering i Trondheim

Flott utført arbeide. Tips og tilbakemeldinger underveis, og bedriften var løsningsorienterte på forespørsel om de kunne tilrettelegge for lysgraver og sluk i utvendig trapp.

- Jan Kåre Nilsen

Isolering av loftsetasje i Trondheim

Dyktige håndtverkere som utførte jobben meget tilfredsstillende. De jobbet lange dager, holdt avtaler og vi hadde god kommunikasjon underveis. Det var ryddet perfekt etter endt jobb, og vi har ingen problemer med å anbefale de videre til andre. Vi bruker dem gjerne igjen.

- John R Grunnhov

Drenering enebolig i Trondheim

Fleksible og (utover det jeg kan om drenering) flinke folk. Jobben gikk ut på å drenere en enebolig, og å ta bort masse for å planere tomt. Vi er godt fornøyd med resultatet.

- Kjersti Hagland Hansen