Håndverk

Trenger du en håndverker?

Uansett hva du skal ha gjort så kan du på Mittanbud få uforpliktende tilbud fra flere dyktige håndverkere - helt gratis!

Legg ut jobben og motta tilbud

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante bedrifter.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Hvor mye koster en håndverker?

Hvor mye en håndverker koster avhenger mye av hva som skal gjøres og hvor mye materialer og utstyr som kreves til å utføre jobben. Det finnes utallige jobber man kan få utført innenfor håndverk, både store og små. Vi anbefaler deg derfir å få flere bedrifter på befaring, samt skrive kontrakt med bedriften du velger. Da reduserer du overraskelser i prosjektet og begge parter vet hva som er avtalt.

Legg ut jobben og motta tilbud

Siste evalueringer

Lage dørstokk og karm

Raimundas gjorde en god jobb på mitt oppdrag. God informasjon underveis og bra utførelse og resultat. Det gikk raskt fra bestilling til ferdig utført jobb. Anbefales!

- Tina Hansen

Fjerne en halv-vegg, helsparkling av vegger, maling og legging av nytt gulv

Jeg brukte Lier Bygg Og RenoveringAS da jeg skulle pusse opp leiligheten min på Carl Berner. De hel oppusset badet mitt, malte sparklet veggene og tak, la nytt gulv og installerte spotter i stuen! Har ingen dårlige ord om guttene som jobber for Lier Bygg. Imran er veldig flink til å svare så for han kan og er veldig veldig imøtekommende! Han og de han jobber med er utrolig presis og dyktige. Jobben ble gjort bedre enn jeg forventet! Anbefaler dette selskapet på det sterkeste og kommer til P bruke dem neste gang jeg trenger noen ! Tusen takk for ekstremt bra arbeid !

- Ileen Arianne Den Ouden

Fjerne hylleplate og fester fra vegg

Jobb utført effektivt

- Torgeir Mossige Grønning

Feste lister gulv+tak

Tipp topp, kjapt levert etter befaring, godt utført arbeid. Holdt avtaler og alt i alt veldig fornøyd med hele jobben:)

- Sabrina Khan Norstrøm

Henge opp bilder

Profesjonell og hyggelig håndverker som utførte jobben presist og med god kommunikasjon underveis.

- Julie Johrde

Sette opp gjerde

Pålitelige og veldig effektive! Jobben ble utført grundig og bra!

- Trond Hallan Paulshus

Fjerne dekor rullestein og bygge terrasse

Arbeidet er godt utført og leder er veldig hyggelig, positiv og serviceinnstilt. Ville valgt dem igjen ved en senere anledning!

- Kine Jessen

Trenger hjelp å få leiligheten fin og ferdig,

Jeg er meget fornøyd med både jobben, resultatet og gjennomføringen av dette oppdraget. Jeg ble tatt serriøst hele veien, og selvom de tenkte at andre løsninger kanskje kunne vært bedre for mitt behov - så ble mine ønsker respektert og tatt på alvor, samtidig som jeg fikk anbefalinger fra deres ståsted. De var veldig effektive, ryddet bra underveis og holdt meg oppdatert hele veien, samt lot meg komme med innvendinger der det var naturlig. Prisen jeg betalte var den vi ble enige om på forhånd, og kvaliteten på arbeidet var veldig bra. Jeg anbefaler disse på det sterkeste, og kommer til å bruke de igjen selv ved neste anledning.

- Anne-Gry Carlsen

Samarbeid med bransjen

For din trygghet så samarbeider vi tett med bransjeorganisasjoner og sertifiseringsordninger. Godkjenninger og sertifiseringer synliggjøres på den enkelte bedrifts profilside slik at du kan gjøre et trygt valg.

Ofte stilte spørsmål om Mittanbud

Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud

Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud

Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.

Mittanbud er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.

Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.