Håndverk

Trenger du en håndverker?

Uansett hva du skal ha gjort så kan du på Mittanbud få uforpliktende tilbud fra flere dyktige håndverkere - helt gratis!

Legg ut jobben og motta tilbud

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante bedrifter.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Hvor mye koster en håndverker?

Hvor mye en håndverker koster avhenger mye av hva som skal gjøres og hvor mye materialer og utstyr som kreves til å utføre jobben. Det finnes utallige jobber man kan få utført innenfor håndverk, både store og små. Vi anbefaler deg derfir å få flere bedrifter på befaring, samt skrive kontrakt med bedriften du velger. Da reduserer du overraskelser i prosjektet og begge parter vet hva som er avtalt.

Legg ut jobben og motta tilbud

Siste evalueringer

trenger rekkverk på trappa ute

kom dagen som avtalt. vi bestilte nytt rekkverk og dagen etter hadde vi ny😊😊😊 gjorde jobben effektivt og perfekt.👍 virkelig å anbefale.

- Mirielle Hansen

2 stk lettvegger

Jobben ble utført raskt og effektivt. God kommunikasjon og bra arbeide. Bruker han gjerne igjen!

- Heidi Haugseth

Montering av skyvedører for garderobe

Kjempebra jobb av Laren, tjenestevillig og god dialog. Meget god kvalitet på slutt produktet. Han anbefales

- Svein Jørgen Håpnes

Oppgradering av bakgård

Flott utført arbeid til en god pris!

- Christian Siebenherz

Ytterdør skjev

Var presise og effektive

- Line Annett Jacobsen

Festing av veggskap på badet

Bra, fornøyd

- Saleh Sherifi

Diverse snekker, elektrisk arbeid

Jackie er hyggelig, dyktig, nøye, ryddig og prismessige er jeg kjempe fornøyd. Han har bygd en bod for meg som er både pen og stødig. Han har satt opp og satt sammen skap og hengt opp diverse speil og malerier. Han er alle single damer drømme-fixer-upper. Anbefales på det sterkest.

- Wendy Sand

Lydisolering av to mindre flate innvendige vegger i leilighet

Er veldig fornøy både med kvalitet på og gjennomføring av hele oppdraget. God dialog, veggen ble som avtalt. På befaring viste de ulike løsninger, gikk gjennom pris, hva de skulle gjøre og hvor lang tid det ville da. De satte opp veggen i tråd med dette. Ryddet etter seg. Vil absolutt anbefale dette firmaet.

- Renate Wiersholm

Samarbeid med bransjen

For din trygghet så samarbeider vi tett med bransjeorganisasjoner og sertifiseringsordninger. Godkjenninger og sertifiseringer synliggjøres på den enkelte bedrifts profilside slik at du kan gjøre et trygt valg.

Ofte stilte spørsmål om Mittanbud

Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud

Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud

Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.

Mittanbud er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.

Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.