Håndverker

Pusse opp kjøkken i Bergen

Få tilbud fra dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for å bygge kjøkken i Bergen - helt gratis!

Legg ut jobb

Pusse opp kjøkken i Bergen

Uansett om du skal pusse opp kjøkkenet for å realisere drømmen om å bli en hobbykokk, eller om du rett og slett ønsker å øke verdien av boligen før den skal selges, så krever oppussingen en del forberedelser. Du må sette et realistisk budsjett og planlegge hva som er viktigst for deg - både med tanke på valg av materialer og design.

Ikke spreng budsjettet!

Det aller viktigste når du har satt budsjettet ditt, er å ikke sprenge det. Dersom du ønsker å bruke mer penger på et område, må du sørge for å jevne det ut ved å bruke mindre penger på et annet område. Det kan være lurt å besøke kjøkkenleverandører og utstillingslokaler for å få en idé om hvilke materialer og alternativer som er på markedet, og hvor mye de koster.

Hvis du ønsker å redusere kostnadene på enkelte områder, kan du ta en titt på hva et lignende, men rimeligere alternativ, kan være. Dersom du eksempelvis ønsker et natursteingulv på kjøkkenet, men finner ut at det er for dyrt, kan du velge keramiske fliser som ligner på naturstein. Hvis du ønsker et avansert, skreddersydd skap, kan du investere pengene dine i det, og heller velge en rimeligere benkeplate i laminat. Disse valgene kan entreprenøren eller håndverkerne i Bergen hjelpe deg med, som har lang erfaring med oppussing av kjøkken.

Finn dyktige fagfolk på Mittanbud

For å pusse opp kjøkkenet trenger du gjerne flere ulike håndverkere. Rørleggere kan bistå med rørene, elektrikere ordner det elektriske anlegget, snekkeren tar seg av gulvet, og så videre. Du kan selv velge om du ønsker å ansette en totalentreprenør som kan koordinere hele prosjektet, eller om du ønsker å finne fagfolk fra de ulike yrkesgruppene individuelt. Uansett hva du velger å gjøre, finner du enkelt dyktige fagfolk i Bergen på Mittanbud. Bare legg inn prosjektinformasjonen på nettsiden vår, så hjelper vi deg med resten!

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere på oppussing av kjøkken i Bergen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Montering av en benkeplate. i Bergen

Jeg har bare gitt positive omtale om Terje Steinstø

- Anne K. Gjerde

Kjøkkenmontering Bergen sentrum i Bergen

PERFEKT Jeg leide Kvalitets- Bygg til å montere et kjøkken i en leilighet som krevde en rekke lokale tilpasninger. Jaroslaw er både kunnskapsrik og fleksibel nok til å finne gode og fine løsninger på alt, til og med på mer underliggende problemer som jeg ikke selv hadde oppdaget på forhånd eller vært i stand til å løse. Spesielt positivt er det at håndverkeren anstrengte seg for å legge litt ekstra finesse i detaljene, slik at sluttresultatet framsto både lekkert og solid. Han er en punktlig og pålitelig person som en gjerne kan betro sitt oppdrag til. Jeg vil ikke nøle med å bruke Jaroslaw neste gang jeg trenger en snekker. 10 stjerner av 5 mulige! Stian

- Stian Fjellskål

Maling og sparkling, overflate oppgradering av 60m2 leilighet i Bergen

Utrolig fornøyd med LPE Construct AS. Svært ryddig og vel utført arbeid. Ingen diskusjoner underveis om regninger eller det som faktisk ble levert. Vi gir våre aller aller beste anbefalinger. Eivind Bøe

- eivind bøe

Bytte av benkeplate på IKEA kjøkken i Bergen

Takk for vel utført arbeid.

- Per Kristiansen

Bytte av benkeplate på IKEA kjøkken i Bergen

Takk for vel utført arbeid.

- Per Kristiansen

OPPUSSING KJØKKEN. i Bergen

Kan anbefales. Utfører arbeid pålitelig og effektivt, til avtalt pris. Godt fornøyd.

- Anders Bergaas

Montering av et integrert kjøleskap i Bergen

Effektive og god pris.

- Ranveig Steinsland

Rørlegger - koble opp vann avløp i nytt kjøkken i Bergen

Vil kontakte bedriften igjen dersom vi skulle trenge det. Vi er veldig fornøyd.

- ØRJAN ØYEN