Håndverker

Pusse opp kjøkken i Bergen

Få tilbud fra dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for å bygge kjøkken i Bergen - helt gratis!

Legg ut jobb

Pusse opp kjøkken i Bergen

Uansett om du skal pusse opp kjøkkenet for å realisere drømmen om å bli en hobbykokk, eller om du rett og slett ønsker å øke verdien av boligen før den skal selges, så krever oppussingen en del forberedelser. Du må sette et realistisk budsjett og planlegge hva som er viktigst for deg - både med tanke på valg av materialer og design.

Ikke spreng budsjettet!

Det aller viktigste når du har satt budsjettet ditt, er å ikke sprenge det. Dersom du ønsker å bruke mer penger på et område, må du sørge for å jevne det ut ved å bruke mindre penger på et annet område. Det kan være lurt å besøke kjøkkenleverandører og utstillingslokaler for å få en idé om hvilke materialer og alternativer som er på markedet, og hvor mye de koster.

Hvis du ønsker å redusere kostnadene på enkelte områder, kan du ta en titt på hva et lignende, men rimeligere alternativ, kan være. Dersom du eksempelvis ønsker et natursteingulv på kjøkkenet, men finner ut at det er for dyrt, kan du velge keramiske fliser som ligner på naturstein. Hvis du ønsker et avansert, skreddersydd skap, kan du investere pengene dine i det, og heller velge en rimeligere benkeplate i laminat. Disse valgene kan entreprenøren eller håndverkerne i Bergen hjelpe deg med, som har lang erfaring med oppussing av kjøkken.

Finn dyktige fagfolk på Mittanbud

For å pusse opp kjøkkenet trenger du gjerne flere ulike håndverkere. Rørleggere kan bistå med rørene, elektrikere ordner det elektriske anlegget, snekkeren tar seg av gulvet, og så videre. Du kan selv velge om du ønsker å ansette en totalentreprenør som kan koordinere hele prosjektet, eller om du ønsker å finne fagfolk fra de ulike yrkesgruppene individuelt. Uansett hva du velger å gjøre, finner du enkelt dyktige fagfolk i Bergen på Mittanbud. Bare legg inn prosjektinformasjonen på nettsiden vår, så hjelper vi deg med resten!

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere på oppussing av kjøkken i Bergen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Renovere hovedetasje (stue, gang og kjøkken) i Bergen

Lpe condtruct ved Pavel og hans gjeng er veldig faglig dyktige i sitt arbeid. De byttet ut gamle vinduer med en stor skyvedør og nye vinduer. De rettet opp gulvet i stua og la nye fliser i gangen vår. Alt ble utført raskt og bra! Jeg vil absolutt anbefale Pavel og kommer til å bruke de igjen ved en senere anledning.

- Ida Marie Solbrekke

Montering av kjøkken i Bergen

Montering av kjøkken og legging av nytt heltre gulv. Veldig godt utført, vi hadde forsinket levering av kjøkkenet og Normis var fleksibel for likevel å få ting gjort i tid. Klar kommunikasjon og rimelig pris.

- John Magnus Dahl

Montere nytt kjøkken fra elkjøp i Bergen

Gjorde en effektiv og god jobb med montering av vår epoq kjøkkenet. Gjennomførte til avtalt tid og var punktlig og behagelig å forholde seg til.

- Line Sandven

Kjøkken i Bergen

Her finnes det kun superlativer å gi til Roger. Kjempehyggelig kar som har god kommunikasjon, er pliktoppfyllende og ikke minst, ekstrem flink til jobben han påtok seg. Anbefales på det sterkeste. God kvalitet på arbeidet. En meget fornøyd kunde! 👌

- Sebastian Carter

Vaskeroms innredning i Bergen

Flink, pålitelig og effektiv

- Linda Madsen

Demontere kjøkken benkeplate og montere igjen i Bergen

Hs husservice har arbeidet kvalitet og flink folk fikset min kjøkken og jeg fornøyd og presis på avtale jobb , og hyggelig man jobbe 👌 mvh Carlos

- AKO KAMAL

Maling, montere lister, og IKEA kjøkken i Bergen

Veldig fornøyd med jobben utført. Anbefaler firmaet.

- Heine Olsen

Oppussing i Bergen

Elias og gjengen pusset opp stuen og kjøkkenet for meg. De utførte flott arbeid, var tidseffektive, og hadde god kommunikasjon underveis. Prisen var det heller ingenting å si på.

- Marie-Birgitte Eeg Holm