Håndverker

Pusse opp kjøkken i Drammen

Få tilbud fra dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for å bygge kjøkken i Drammen - helt gratis!

Legg ut jobb

Pusse opp kjøkken i Drammen

Kjøkkenet er et av de viktigste rommene i boligen vår, og et rom vi bruker mye tid i. Å ha et kjøkken man trives i, er derfor essensielt for trivselen i vårt eget hjem. Når du har bestemt deg for å pusse opp kjøkkenet, er det mange viktige ting du må ta i betraktning før prosjektet starter, og det er heldigvis mange dyktige, erfarne entreprenører og håndverkere i Drammen som kan hjelpe deg på veien.

Planlegging og forberedelser er essensielt

Når du skal pusse opp kjøkkenet, er det svært viktig å sette av tid til planlegging og forberedelser til prosjektet. Først og fremst må du utarbeide et budsjett. Deretter må du vurdere hvilke hvitevarer og innredning du ønsker, hvilken størrelse kjøkkenet skal være, valg av fliser, gulv, og mye mer.

Ønsker du for eksempel åpne hyller og skap som kan vise hvor organisert du er, og som viser frem det fine serviset ditt? Eller syns du tradisjonelle, lukkede skap ser mest ryddig ut? Og hva med benkeplate? Dersom du er typen som søler mye når du lager mat, burde du velge benkeplater som ikke er porøse og som er holdbare. Dermed er de lettere å holde pene i mange år fremover. Materialer som marmor er lekkert og luksuriøst, men også lett å få flekker på - spesielt fra vin, tomater og sitrusfrukter. Et annet alternativ er å bruke materialer som ligner, men som er lettere å holde rent. Spør gjerne entreprenøren eller håndverkerne dine om hjelp til dette, så finner dere sammen den løsningen som passer best for deg.

Finn profesjonelle entreprenører og håndverkere i Drammen på Mittanbud

Når du har gjort nødvendige forberedelser og planlegging av oppussingsprosjektet ditt, er det på tide å finne dyktige fagfolk som kan hjelpe deg med å realisere drømmekjøkkenet ditt. Du trenger gjerne elektriker, rørlegger, murer og kjøkkenleverandører - og alle disse kan du finne på Mittanbud.

Her finner du også erfarne totalentreprenører hvis du ønsker å ha én person som har det overordnede ansvaret for prosjektet. Bare legg inn informasjon om prosjektet ditt på Mittanbud så blir du etter kort tid kontaktet med uforpliktende pristilbud. Enkelt som bare det!

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere på oppussing av kjøkken i Drammen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Forberedelse rom til nytt kjøkken og rive gammel peis i Drammen

Petter and his team have done a great job. They have performed the work as agreed. He also suggested good solutions. They are focused on quality and details. The communication with Petter was easy and all team was very polite. We are very happy with the final result. We highly recommend their services.

- Tiago Costa

Kjøkken i Drammen

Jeg er veldig fornøyd med jobben Tritone Byggservice har gjort.Høflige, ryddige og en pris jeg ikke klager på.

- Kari Seim

Skifte kjøkkenvask i Drammen

Bra utført arbeid til god pris!

- Magnus Stoveland

Skifte kjøkkenvask i Drammen

Bra utført arbeid til god pris!

- Magnus Stoveland

Listverk, dekkside kjøkken i Drammen

Meget fornøyd med ML Bygg og kan anbefales på det sterkeste. Monterte kjøkken og listverk, og utførte jobben effektivt, hadde gode løsninger underveis og hadde god kommunikasjon. Bruker absolutt ML bygg ved neste prosjekt!

- Vilde Johnsen

Maling av kjøkken i Drammen

Godt utført arbeid til avtalt tid.

- John Tollefsen

Legge parkett og gjøre vegger slette etter riving av gammelt kjøkken i Drammen

I forbindelse med oppussing benyttet vi Kso til fjerning og legging av parkett, helsparkling og maling av vegg og div. annet som oppstod underveis. Kso utførte alt arbeid til vår største tilfredsstillelse og jeg vil ikke nøle med å bruke de igjen.

- Espen Seeberg

Kjøkkenmontering i Drammen

Enkel å kommunisere med. Løsningsorientert og effektiv.

- Jonas knutsen