Inspirasjon

Før- og etter-bilder

På denne siden har vi samlet før- og etterbilder på noen av de mange tusen jobbene som er utført via mittanbud.no. Se selv hvor enkelt det er å legge ut en jobb hos mittanbud.no og hvor fornøyde våre brukere er.

Se hva andre har fått gjort gjennom Mittanbud.no

På denne siden har vi samlet før- og etterbilder på noen av de mange tusen jobbene som er utført via mittanbud.no. Se selv hvor enkelt det er å legge ut en jobb hos mittanbud.no og hvor fornøyde våre brukere er.

Bli inspirert til å pusse opp i ditt hjem i dag!

Levering og montering av vedovn

Robert fra Oslo ønsket å få satt inn en vedovn i en stue på 25 kvm. Jobben ble lagt ut på mittanbud.no og i jobbeskrivelsen kunne interesserte bedrifter lese nødvendig informasjon. Robert gav en god beskrivelse av han ønsket. Les hele beskrivelsen av jobben her

Jobben med å levere og montere peis hos Robert gikk til Peismakern AS – Stovas Peiser. De er totalleverandør av ildsteder med lang fartstid.
Se deres profil hos mittanbud.no her

Nedenfor ser du før og etterbilder av prosessen og Roberts evaluering av bedriften på jobben de utførte.

for-og-etter-redigert.jpg

5-stjerners-evaluering.png

«Guttene fra Stovas Peisovner utførte en fantastisk god jobb til en veldig hyggelig pris. Jobben inkluderte montering av naturskifer på vegg bak vedovn, samt levering og montering av Stovas 400 s vedovn. Disse viser virkelig at de er stolte av faget sitt, og kan varmt og trygt anbefales videre. Helt klart en 6'er på terningen!»

Glatting av rød teglsteinpeis

Astrid fra Ski hadde en gammel rød teglsteinpeis som hun ønsket å få et mer moderne uttrykk over. Hun ønsket også å få tettet to åpne buer inn til stuens naborom. Astrid utlyste jobben på mittanbud.no med en tydelig beskrivelse av akkurat hva hun ønsket gjort. Les Astrids beskrivelse her

Det var til slutt Bane & Anlegg AS som fikk jobben hos Astrid. De kom på befaring, og under befaringen presenterte selskapet gode moderne løsninger etter Astrids ønske. Dette resulterte i at hele peisen ble revet og en ny og moderne peis ble installert. Besøk Bane & Anlegg AS sin profil på mittanbud.no her

Under kan du se før- og etterbildet av jobben hos Astrid, og hennes evaluering av jobben som ble utført av Bane & Anlegg AS.

for-og-etter-redigert-662041.jpg

5-stjerners-evaluering.png

«Vi evaluerer en helt annen jobb enn den vi la ut anbud på. Vi valgte å engasjere firmaet Bane & Anlegg, etter at de på befaring kom med gode løsninger og forslag til hva som ville bli bra. Det endte med at vi rev hele peisen, glattet gjenstående mur, la skifer på gulvet og fikk installert ny, moderne peis. Arbeidet ble utført raskt og til meget høy kvalitet. Vi er veldig fornøyd med resultatet, og synes samarbeidet med firmaet har vært bra.»

Renovering av bad på studenthybel

Marit fra Kristiansand ønsket en total renovering av et bad på studenthybelen til deres sønn. Arbeidet skulle omfatte alt fra å rive eksisterende bad, legge nytt gulv, installere toalett, dusjkabinett og alt annet en total renovering medfører. I beskrivelsen informerte Marit om at dette skulle være en rimelig oppussing, og oppfordret derfor bedriftene til å komme med gode forslag til en riktig pris. Les hele beskrivelsen av jobben her

Det var flere rørlegger bedrifter som tok kontakt med Marit angående jobben. Marit var selv i kontakt med alle som henvendte seg, og til slutt falt valget på Rørlegger Paulsen AS. De stilte på befaring i hybelen, og deres erfaring med våtrom ble nok til slutt avgjørende her. For å besøke Rørlegger Paulsen AS sin profil på mittanbud.no klikker du her

Under kan du se før- og etterbildet av jobben som ble utført av Rørlegger Paulsen AS, samt Marit sin evaluering av jobben de gjorde.

bad-studenthybel-forsok-2.jpg

5-stjerners-evaluering.png

«Er meget fornøyd med samarbeidet med Rørlegger Paulsen. Prisen vi avtalte ble prisen vi betalte. Sven var enestående til å informere/holde kontakt gjennom hele prosessen med totalrenovering av badet! Tidsfrister og avtaler vi gjorde ble overholdt! Kvaliteten på arbeidet så langt vi kan se, er meget bra! Forventningene våre ble innfridd. Anbefaler Rørlegger Paulsen på det varmeste!!»

Oppgradering av trapp og gulv

Lars ønsket å oppgradere to furutrapper i sin bolig i Nittedal. Det var derfor naturlig å legge ut denne jobben på Mittanbud. I sin anbudsbeskrivelse skriver Lars at han i tillegg ønsker avretting av gulv og ny parkett i tillegg. Les hele beskrivelsen av anbudet her

Lars fikk tilbud fra flere leverandører gjennom Mittanbud. Noen av disse ble deretter invitert videre til befaring for å se på gulvet og trappen. Valget falt til slutt på Silseth Montasje. De henviste til sine gode evalueringer på Mittanbud der Lars kunne lese det andre har skrevet om Silseth Montasje og bedriftens erfaring med oppgradering av trapper. Se Silseth Montasje sin profilside hos Mittanbud her

Etter utført jobb fikk Silseth Montasje en 5-stjerners evaluering av Lars. Denne kan du lese nedenfor, samt se før- og etterbildet av den oppgraderte furutrappen.

trapp-eksempel.jpg

5-stjerners-evaluering.png
«Tjue år gammel furutrapp ble forvandlet til moderne trapp i eik og hvitt. Meget profesjonelt og godt utført arbeid og grei pris. Forventningene ble innfridd på alle måter Kan sterkt anbefales!»

Legg ut en jobb selv da vel

Kanskje du fikk noe inspirasjon av disse gladsakene. Dersom du selv ønsker å pusse opp noe hjemme kan du enkelt fylle ut skjemaet til høyre på denne siden. Husk at det alltid lønner seg å innhente flere tilbud når du skal ha noe gjort!