Gjør deg klar for en travel høst!

Samtidig som sesongene endrer seg, endrer også kundenes behov seg. Høst betyr mer tid for innekos og vi kan allerede nå se interessen for ulike oppussingsprosjekter, i form av økt mengde oppdrag som legges ut her på Mittanbud. Her er jobbene flest ønsker hjelp med nå.

Sist oppdatert: 17. jun 2022 09:42

Vi nordmenn elsker å pusse opp, og denne høsten er intet unntak. Høst betyr mørkere tider og mer tid hjemme, og da er det kanskje ikke så rart at man ønsker å gjøre det ekstra fint rundt seg?

Mye av det nordmenn ønsker å få fikset denne høsten, må utføres av fagfolk. Det er, med andre ord, bare å brette opp ermene og gjøre seg klar for en travel sesong.

Stue

For de fleste er stuen selve hjertet i boligen. Det er familiens naturlige samlingspunkt og der det tilbringes aller mest tid. Når det kommer til oppussing av stue, legges det ut oppdrag i ulike størrelser og omfang. Alt fra små prosjekter som maling og gulvlegging, til større prosjekter med totalrenovering og riving av vegger.

Siden stuen for mange er et samlingspunkt hvor det tilbringes tid, både til lesing, tv-titting og lekser, for å nevne noe, kreves det også belysning som fungerer til ulikt bruk. Elektrikertjenester med installering av elektriske punkter er derfor et populært oppdrag på Mittanbud.

LES MER: Ekspertens tips til belysning hjemme

Kjøkken

Kjøkkenet er også et av de rommene hvor det tilbringes mye tid. Når høsten kommer flyttes måltidene fra hagen og inn på kjøkkenet. Oppussing av kjøkken er som regel et større og mer kostbart prosjekt enn for eksempel stue, og er derfor også godt gjennomtenkt før kunde legger ut oppdrag på Mittanbud. Bytte av kjøkkeninnredning, flislegging, installering av elektrisk anlegg eller elektriske punkter, er bare noe av det som legges ut av oppdrag.

Kjøkkenet er et av de rommene vi nordmenn legger mest tid og penger i.
Kjøkkenet er et av de rommene vi nordmenn legger mest tid og penger i.

LES MER: Tipsene til deg som skal pusse opp kjøkkenet

Soverom

Soverommet er et sted for hvile og ro, og det er derfor også viktig at det innbyr til nettopp det. Farger har mye å si for trivsel, og maling av vegger og tak er derfor populære oppdrag her. Også gulvlegging og utvidelse av rom er oppdrag som behøver dyktige fagfolk. Skal man i gang med å bytte gulv, er det dessuten flere jobber man kan få utført samtidig, slik som å legge varmekabler eller etterisolere.

Soverommet skal innby til hvile og sesongens fargekart byr på noe for en hver smak.
Soverommet skal innby til hvile og sesongens fargekart byr på noe for en hver smak.

LES OGSÅ: Nytt gulv? To ting du bør gjøre samtidig.