Inspirasjon - Skrevet av Ben Böhmer

La deg inspirere av andre

Når det er lysere ute blir gjerne mørke rom og ruskete uteplasser ekstra synlig. Nordmenn flest velger derfor å oppgradere og pusse opp deler av boligen i løpet av våren og sommeren.

Uteplassen er høyest prioritert når det kommer til valg av oppussingsprosjekt på denne årstiden, etterfulgt av bad, kjøkken og gulv. For å gi deg litt inspirasjon har vi samlet noen populære oppussingsprosjekter med før og etter bilder av ulike oppdrag som har blitt lagt ut på Mittanbud.no.

Utvide terrassen

Runar ønsket å utvide terassen med 17 kvm og bygge nytt gjerde på hver side av uteplassen. På venstre side av bilde under kan du se hvordan det så ut før den nye terrassen er bygd med sluttresultatet på høyre side.

for-og-etter-platting-ute-bruk.jpg
Runar fikk flere tilbakemeldinger og valgte til slutt Håndverker Service KS. Han var veldig fornøyd med den nye terassen og utførelsen av arbeidet, og ga bedriften en fem-stjernes evaluering.

"Var utrolig dyktige karer som jobbet meget effektivt og med veldig godt resultat. Anbefales!" - Runar.

Trenger du en snekker?

Helrenovering av bad

Eva ønsket å renovere badet og la ut oppdraget på Mittanbud.no. Hun ville gjerne få flislagt eller satt opp våtromsplater på gulv og vegger, sette inn en ny dusj, og legge om rør til ny badinnredning.

for-og-etter-renovering-badet.jpg
Over ser du før- og etter bilder av badet, som ble pusset opp av John Martinsen Bygg A/S. Eva ga en fem-stjernes evaluering for jobben som ble gjort på det nye badet, og var svært fornøyd med at håndverkerne var flinke til å gi råd og veiledning underveis i oppussingsfasen.

"Et flott arbeid som ble utført av fantastiske flinke og trivelige folk". - Eva

Sjekk også flere gode tips til helrenovering av bad.

Hagearbeid

Tom ønsket å oppgradere uteområdet rundt huset sitt og hadde derfor mange ulike oppdrag han ønsket å få gjort. Blant annet ønsket han å fjerne tre trær og stubber, fjerne stubber i hagen etter trær som allerede var felt, og fjerne en stor Tujahekk og "løvhekk". Han ønsket også å få plantet ny hekk på ca 30 meter og legge ny gressplen. I tillegg ville han gjerne få et tilbud på bortkjøring av alt avfallet som følge av hagearbeidet.

Det var også viktig for Tom at alle bedriftene kom på befaring før de utarbeider et endelig tilbud.

for-og-etter-med-ny-plen-og-hage.jpg
På bilde over kan du se hvordan utearialet var før jobben starten, hvordan det så ut under prosessen og sluttresultatet. Jobben ble utført av Bygg og Anlegg AS, som fikk en fem-stjerners evaluering for jobben.

"Gjennomgående meget proffe på absolutt alle ting, helt fra tilbudet, til oppfølging og gjennomføring. Akkurat slik man forventer det skal være. Det å endre ting underveis med steinlegging og andre ting ble priset og fulgt opp på akkurat samme ryddige måte som det var fra starten av. Kan uten problemer anbefale Bygg og Anlegg AS". - Tom

Trenger du en gartner?

Lyst til å pusse opp?

Med større utnyttelse av hagen, uteplass og resten av rommene i huset får du større glede av å være hjemme! Hva er vel bedre enn å tilbringe late sommerdager i solveggen på din egen terrasse?

Med riktig fagfolk og litt fantasi kan du også få fullført dine drømmeprosjekter før sommeren. La deg inspirere av prosjektene over og kom i kontakt med dyktige håndverkere på Mittanbud.

For mer inspirasjon kan du også se flere populære oppussingsprosjekter med før og etter bilder av jobber som har blitt lagt ut på Mittanbud.no.

Vi ønsker deg lykke til med oppussingen!