Oppussing

Malertjenester i Drammen

Få tilbud fra flere dyktige malere i Drammen!

Legg ut jobb og motta tilbud

Malertjenester i Drammen

En av de viktigste tingene du bør tenke på når du skal fornye male i hjemmet ditt er å finne en maler med god erfaring, som er dyktig og som du kommuniserer godt med. Dette gjelder uansett om du skal male ut eller inne.

Tenk over dette før du velger maler

Det er flere ting du bør ta i betraktning når du skal velge en maler i Drammen. Først og fremst burde du undersøke på forhånd hva slags arbeid du ønsker å få utført - lag en enkel prosjektbeskrivelse som du kan videreformidle til maleren du velger. Dermed er sjansen større for at sluttresultatet blir som du ønsker, uten misforståelser underveis. Her kommer også kommunikasjon inn i bildet. Det er viktig at du og maleren kommuniserer godt under hele prosjektet og takler utfordringer som eventuelt oppstår underveis på en profesjonell og riktig måte.

I tråd med dette er det også viktig å velge en maler du er komfortabel med, som er profesjonell og holder avtaler.

Finn dyktige maler på den trygge måten

Mittanbud hjelper deg med å finne profesjonelle, kvalitetssikrede fagfolk - helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å legge ut beskrivelsen av jobben, så blir du kontaktet av flere dyktige håndverkere med uforpliktende tilbud. Deretter bør du sammenligne forskjellige tilbud du får og gjennomføre befaringer. Slik finner du maleren som passer best for ditt prosjekt! Et godt tips er også å velge vår oppussingsforsikring, så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante malere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for malertjenester i Drammen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Maling av kjøkken i Drammen

Godt utført arbeid til avtalt tid.

- John Tollefsen

Maling av leilighet i Drammen

This was a fantastic experience! Szczepan was on time with showing up, with a big smile, did the work with fantastic quality and diligence. Also, tidied up whatever mess was made during the job, so we arrived to a tidy end result. Highly recommended for painting and general carpentry. 10 out of 10 stars!

- Elisabeth Brandasu

Diverse maling og snekker oppgaver i Drammen

Jobben ble utført raskt og effektivt, prisen var som avtalt. Litt språkproblemer, men det gikk greit. Firmaet brukte 3 ulike håndverkere hos meg. De 2 eldste var superflinke, den yngre var dessverre ikke så bra. Totalt sett er jeg godt fornøyd og kan anbefale de :-)

- Mona Helene Hunstad

Maling i Drammen

Meget godt gjennomført småjobb, proff og ryddig.

- Trond Myrland

Maling av brannmur og peis. i Drammen

Rask og effektiv. Resultatet ble veldig bra. Bra kommunikasjon. Kan anbefale A. lozowski.

- Alf-Egil Tychesen

Helsparkling og evt. maling av rom ca. 12 kvm i Drammen

Jeg er veldig fornøyd med Krstic Dekorom. Han helsparklet og malte tak og vegger på to soverom, akkurat som vi hadde avtalt. I tillegg malte han karmer og lister, for å sikre et godt resultat. Han slipte og malte også de gamle tregulvene (mye jobb) på rommene. Han har vært effektiv, lett å kommunisere med og leverte et veldig bra resultat. Han holdt meg oppdatert underveis og veldig opptatt av at jeg skulle være fornøyd. Han utførte arbeidet helt til avtalt tid og til en avtalt og god pris, tross litt endringer og utfordringer underveis. Jeg kan absolutt anbefale Krstic Dekorom og jeg er ikke i tvil om at jeg kommer til å bruke han også til neste oppussingsprosjekt.

- Hanne Lønsetteig

Maling av stue/kjøkken og gang i Drammen

Anbefaler! Morten kom på førbefaring, anbefalte type maling og gjorde overslag på tidsbruk. Prisoverslaget inkluderte alt; timer, utstyr, maling, reise etc. Han var fleksibel på tidspunkt. Møtte opp til avtalt tid, og arbeidet avtalte timer. Hele veien enkel å kommunisere med. Jobbet effektivt, og ble ferdig fortere enn anslått. Hyggelig og profesjonell maler, jeg følte meg trygg på at jobben ble gjort skikkelig og til avtalt tid. Har ikke mottatt faktura, men prisoverslaget var konkurransedyktig!

- Kristin Viko Gaupset

Maling 90m2 leilighet i Drammen

Kunne vi gitt 10 stjerner hadde vi gjort det!! Håndverkere med stor H!! ANBEFALES!!

- Leah Hovland