Håndverker

Velge maskinentreprenør i Bergen

Få uforpliktende tilbud fra dyktige maskinentreprenører som er anbefalt av andre i Bergen - helt gratis!

Legg ut jobb

Maskinentreprenør i Bergen

Du har mange muligheter når du skal velge maskinentreprenør i Bergen. Det er imidlertid flere ting du bør ha i tankene, enten du skal grave ut tomt, sanere oljetank, drenere eller fikse vann- og avløpsledninger. Dersom du legger ut beskrivelse av jobben på Mittanbud, hjelper vi deg med å finne frem til en maskinentreprenør i Bergen som er godt egnet for ditt behov.

Bergen er kjent for å være en værhard by med mye regn og vind, og det stiller høye krav til håndverkere og maskinentreprenører. Et variert terreng med bratte skråninger og høye fjell kan være en utfordring. Du bør derfor satse på en bedrift med god kjennskap til lokale forhold når du skal velge en maskinentreprenør i Bergen.

Maskinentreprenør i Bergen for sprenging og drenering

En maskinentreprenør har ansvar for å sprenge og grave ut tomter, samt klargjøre området for å bygge grunnmur. Dette er en jobb som er svært viktig at utføres på riktig vis for at bygget skal kunne konstrueres på en sikker måte. Tomten må også være utformet slik at vannet ikke hindres og kan renne videre, uten å samle seg i store dammer på plenen eller gårdsplassen.

Til dette trenger du en erfaren maskinentreprenør i Bergen. Uansett om du ikke skal bygge nytt, vil en maskinentreprenør kunne utbedre dreneringen slik at boligen din takler store nedbørsmengder. Du kan forebygge vannskader og spare tid og penger på vedlikehold ved å benytte deg av den solide kunnskapen til en lokal maskinentreprenør.

Nylige undersøkelser fra Sintef har avslørt at mange boliger er ikke rustet for å takle økt nedbør. Vestlandet er særlig utsatt for større vannmengder og flomfare. Det kan derfor lønne seg å kontakte en lokal maskinentreprenør som vil kunne undersøke om boligen har tilfredsstillende drenering. På Mittanbud kan du legge ut en beskrivelse av jobben du ønsker å få utført, og bli kontaktet av dyktige håndverkere.

Finn maskinentreprenør i Bergen for ulike typer arbeider

Uansett om du skal fjerne en oljetank, legge ny vei eller transportere masser, kan du få bruk for en maskinentreprenør i Bergen med kjennskap til fagområdet. Du finner enkelt frem til best mulig pris ved å legge ut beskrivelsen av jobben på Mittanbud.

Ved å sammenlikne tilbudene du får inn, kan du ta et valg som passer deg og dine behov best. Prisen på drenering kan for eksempel variere fra 50 000 kroner til 200 000 kroner, mens prisen for å sanere oljetank kan være fra 4 000 til 25 000 kroner. Å legge ut en jobb er helt kostnadsfritt og uforpliktende. Når du har valgt en bedrift, kan du også velge oppussingforsikring for ekstra trygget på arbeidet som utføres.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere dyktige maskinentreprenører i Bergen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Graving av 30 meter kabelgrøft i Bergen

Rimelig, ryddig og topp utført jobb på tross av noen uforutsette omstendigheter som dukket opp underveis. Kan anbefales!

- Espen Viddal

Graving, planering og fjerning av masser i Bergen

Skulle planere ut en hage. Jobben utført helt som avtalt, til avtalt pris.

- Leif Småland

Avfallshåndtering - Spesifisert i beskrivelse i Bergen

Dette var topp jobb eg ble sjepe glad dette gjorde Di med god stil kan anbefale disse gutta eg kommer bruke disse gutta på andre jobber eg har og

- Rolf djupevik

Opparbeide/renovere plass foran inngang i Bergen

Utmerket utført. God prosess frå start til slutt. Serviceinnstilt. Skisserer og utfører gode løsninger, og utfører arbeidet med god kvalitet, og flott resultat, til en god pris.

- Øyvind Sandnes

Minigraver med fører i Bergen

Hyggelige, serviceminded, flinke, pålitelige

- Solveig Ullaland

Fjerning av oljetank fra kjeller i Bergen

Meget bra og meget ryddig, gjorde skikkelig pent etter fullført jobb.

- Tom Backer Johnsen

Drenering og asfaltering ca 30 m vei i Bergen

Gerhard hos Åsane Hagesenter har vært en glede og jobbe med. Han har fulgt opp meget bra og gjort en god leveranse som avtalt.

- Eirik Moe

Graving/drenering i Bergen

Jobben ble større enn det vi først hadde tenkt, men Frode Løkkås utviste meget god service og fleksibilitet til å utføre ekstra arbeid underveis. Veldig god pris og ryddighet i forhold pris-estimat på ekstra arbeid. Anbefales

- Hans Bjarne Abotnes