Håndverker

Velge maskinentreprenør i Bergen

Få uforpliktende tilbud fra dyktige maskinentreprenører som er anbefalt av andre i Bergen - helt gratis!

Legg ut jobb

Maskinentreprenør i Bergen

Du har mange muligheter når du skal velge maskinentreprenør i Bergen. Det er imidlertid flere ting du bør ha i tankene, enten du skal grave ut tomt, sanere oljetank, drenere eller fikse vann- og avløpsledninger. Dersom du legger ut beskrivelse av jobben på Mittanbud, hjelper vi deg med å finne frem til en maskinentreprenør i Bergen som er godt egnet for ditt behov.

Bergen er kjent for å være en værhard by med mye regn og vind, og det stiller høye krav til håndverkere og maskinentreprenører. Et variert terreng med bratte skråninger og høye fjell kan være en utfordring. Du bør derfor satse på en bedrift med god kjennskap til lokale forhold når du skal velge en maskinentreprenør i Bergen.

Maskinentreprenør i Bergen for sprenging og drenering

En maskinentreprenør har ansvar for å sprenge og grave ut tomter, samt klargjøre området for å bygge grunnmur. Dette er en jobb som er svært viktig at utføres på riktig vis for at bygget skal kunne konstrueres på en sikker måte. Tomten må også være utformet slik at vannet ikke hindres og kan renne videre, uten å samle seg i store dammer på plenen eller gårdsplassen.

Til dette trenger du en erfaren maskinentreprenør i Bergen. Uansett om du ikke skal bygge nytt, vil en maskinentreprenør kunne utbedre dreneringen slik at boligen din takler store nedbørsmengder. Du kan forebygge vannskader og spare tid og penger på vedlikehold ved å benytte deg av den solide kunnskapen til en lokal maskinentreprenør.

Nylige undersøkelser fra Sintef har avslørt at mange boliger er ikke rustet for å takle økt nedbør. Vestlandet er særlig utsatt for større vannmengder og flomfare. Det kan derfor lønne seg å kontakte en lokal maskinentreprenør som vil kunne undersøke om boligen har tilfredsstillende drenering. På Mittanbud kan du legge ut en beskrivelse av jobben du ønsker å få utført, og bli kontaktet av dyktige håndverkere.

Finn maskinentreprenør i Bergen for ulike typer arbeider

Uansett om du skal fjerne en oljetank, legge ny vei eller transportere masser, kan du få bruk for en maskinentreprenør i Bergen med kjennskap til fagområdet. Du finner enkelt frem til best mulig pris ved å legge ut beskrivelsen av jobben på Mittanbud.

Ved å sammenlikne tilbudene du får inn, kan du ta et valg som passer deg og dine behov best. Prisen på drenering kan for eksempel variere fra 50 000 kroner til 200 000 kroner, mens prisen for å sanere oljetank kan være fra 4 000 til 25 000 kroner. Å legge ut en jobb er helt kostnadsfritt og uforpliktende. Når du har valgt en bedrift, kan du også velge oppussingforsikring for ekstra trygget på arbeidet som utføres.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere dyktige maskinentreprenører i Bergen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Massefjerning og ny Mur i Bergen

ryddig og greie å forolde seg til. bra arbeid. ferdig til avtalt tid og pris.

- mads Standnes

Inngangsparti/Hageflekk: Graving, tilfylling med grus og jord. i Bergen

Veldig fornøyd med jobben som ble utført av Vatle Entreprenør. Svært effektivt arbeid utført med god kvalitet av hyggelige folk. Sitter igjen med et flott uteområde som kanskje ble enda flottere enn forestilt. Vatle Entreprenør anbefales fra meg!

- Kenneth Malme Kjellevold

Gravemaskin operatør for hage arbeid. i Bergen

Straume Entreprenør as har ved arbeid i vår hage gjort en meget god jobb. Hagen ble bygget opp med støtte mur, trapper og planert. Slik at vi nå har en flott hage. Hyggelig, imøtekommende, gav oss oppdatering hvordan det gikk og spurte om vi hadde ønsker. Meget fornøyd med arbeider Odd Harry som var service minded og tok jobben på strak arm. Takk. Vh Snorre Jensen

- Snorre Jensen

Støping av garasjegulv i Bergen

Drømmehuset møtte til avtalt tid og utførte jobben til avtalt pris. God kommunikasjon. Jeg vil anbefale Drømmehuset AS til andre som trenger hjelp til et prosjekt.

- Ståle Bakkan

Fjerne oljetank (graving) og oljefyr i Bergen

Vi fikk fjernet en oljetank med en rot rett over, samt en oljefyr og dagtank inne. Arbeidet blei gjort med god utførelse å kvalitet. Arbeidet blei større en først antatt og vi kom fram til gode løsninger sammen.

- Sverre sandvin

Fjerne nedgravd oljetank i Bergen

Arbeidet ble utført meget raskt etter avtalen var inngått, og på avtalt tidspunkt. Det var flott og profesjonell utførelse Kan absolutt anbefales videre.

- Julie Aasheim

Fjerning av parafinbrenner og innvendig parafinbeholder i Bergen

Fana Vedlikehold Anders Hegland gjorde en flott jobb med å fjerne en parafinkamin med innendørs parafintank. Han murte igjen hullet i muren etter piperøret og felte inn materiale i hullet i parketten der fundamentet til kaminen hadde stått. Alt ble gjort ryddig og presist til en god pris.

- ERLEND ALSTAD

Sprening samt oppsetting av dobbel garasje i Bergen

Jobben ble godt gjennomført både på kvalitet og tid. Ståle kom til avtalt tid og utførte jobben på en utmerket måte. En kunne se at han ønsket kundens beste og kom også med konstruktive innspill på hvordan han ville gjøre jobben. Jobben ble også gjennomført på en kortere tid enn jeg hadde regnet med. Han ryddet fint opp etter seg. Så jeg kan gi mine beste anbefalinger til denne karen.

- Roger Norheim Johannessen