Håndverker

Velge maskinentreprenør i Drammen

Få uforpliktende tilbud fra dyktige maskinentreprenører som er anbefalt av andre i Stavanger - helt gratis!

Legg ut jobb

Velge maskinentreprenør i Drammen

Du har mange muligheter når du skal velge maskinentreprenør i Drammen. Det er imidlertid flere ting du bør ha i tankene, enten du skal grave ut tomt, sanere oljetank, drenere eller fikse vann- og avløpsledninger. Dersom du legger ut beskrivelse av jobben på Mittanbud, hjelper vi deg med å finne frem til en maskinentreprenør i Drammen som er godt egnet for ditt behov.

Når du skal velge en maskinentreprenør i Drammen, er det viktig å finne en som har god kjennskap til fagområdet og de lokale forholdene. Maskinentreprenører bør for eksempel kjenne til plan- og bygningsloven, lokale reguleringer og nødvendige godkjenninger som behøves for å kunne utføre enkelte typer prosjekter.

Velg rett maskinentreprenør for jobben

Maskinentreprenøren i Drammen må ha nødvendige sertifiseringer og kunnskap om det aktuelle fagområdet. Maskinentreprenørene kan ta på seg oppdrag som består av å legge vei inn til boligen din, grave opp og sanere en gammel oljetank eller klargjøre tomten din for bygging. Mittanbud legger krav til håndverkerne, så du kan være trygg på at jobben havner hos kvalifiserte folk.

Snittprisen på maskinentreprenører i Drammen varierer, avhengig av oppdraget. Ved å legge ut en detaljert beskrivelse av jobben får du tilbud fra ulike bedrifter. Gjennomsnittsprisen på å fjerne oljetank ligger på ca. 14 000 kroner, og varierer mellom 4 000 og 25 000 kroner. Å drenere koster omtrent 120 000 kroner i snitt, men varierer fra 50 000 til 200 000 kroner.

Ettersom arbeidsoppgavene til en maskinentreprenør er så varierte, bør du velge en med solid erfaring med det du ønsker å få gjort. På Mittanbud kan du lese evalueringer andre kunder har gitt bedriften du vurderer. Det kan også være lokale forhold som har innvirkninger på prosjektet ditt, for eksempel kommunale reguleringer. Dersom du velger en lokal maskinentreprenør i Drammen vil du få nærmere veiledning og god informasjon om dette.

Finn maskinentreprenør i Drammen til rett pris

En maskinentreprenør har ofte ansvaret det viktige grunnarbeidet som graving, sprenging, veiutbygging og drenering, eller mindre jobber som utforming av landskap og hager. Du bør uansett velge en kvalitetssikret bedrift som kan utføre oppdraget på en god og trygg måte.

Mittanbud gjør det enkelt å finne maskinentreprenører i Drammen til riktig pris og med rett kompetanse. Du kan benytte tjenestene vår til å innhente uforpliktende og gratis anbud fra maskinentreprenører i området. Du bestemmer selv hvem du syntes har det mest optimale tilbudet og best pris for deg. Det er lurt å lese evalueringer på bedriftens profilside. I tillegg kan du velge oppussingsforsikringen Mittanbud i samarbeid med Tryg forsikring tilbyr, som gir deg ekstra trygghet.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere dyktige maskinentreprenører i Drammen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Drenering av enebolig i Drammen i Drammen

Seriøs firma som har svært konkurransedyktige priser. Firma var på to befaringer, de planla og kom med gode tilbakemeldinger spesielt mtp. mulige ekstrakostnader. Jobben startet etter planen og var ferdig før planlagt tid. De løste utfordringene underveis på en god måte og hadde fortløpende kommunikasjon med meg. Anbefales for andre oppdrag. Kommer nok til å bruke dem igjen.

- Afe Tab

Drenering av enebolig i Drammen i Drammen

Seriøs firma som har svært konkurransedyktige priser. Firma var på to befaringer, de planla og kom med gode tilbakemeldinger spesielt mtp. mulige ekstrakostnader. Jobben startet etter planen og var ferdig før planlagt tid. De løste utfordringene underveis på en god måte og hadde fortløpende kommunikasjon med meg. Anbefales for andre oppdrag. Kommer nok til å bruke dem igjen.

- Afe Tab

Fylle strøkasser for borettslag i Drammen

God kommunikasjon, gjennomførte oppdraget raskt og til avtalt pris. Veldig fornøyd

- Andreas Rødby

Skraping av vei i Drammen

Raskt og effektivt gjennomført. God kommunikasjon underveis og trivelige folk.

- Vibeke Nelstrøm

Trenger å fjerne 2 steinstolper i Drammen

Helt suverent, anbefaler D.K.T!! Veldig fornøyd med alt fra A til Å!

- Amir Sabanovic

Drenering i Drammen

Veldig ryddig,kommunikasjon underveis, kvalitet på arbeid

- Manjit Singh

Tilbygg i leca, samt etterisolering og pussing av grunnmur i Drammen

Benyttet Maskinimport for oppsett av påbygg med en grunnflate på ca 100m2. Firmaet er benyttet til alt arbeid; utgraving, oppsett av thermomur, pussing av yttervegger etc .Valget på Maskinimport falt etter mange forsøk med større entreprenører, hvor dialogen og tilbudene var uoversiktlig og vanskelig å tolke. Maskinimport kom på befaring, ga ett tillitvekkende førsteinntrykk knyttet til kompetanse og forståelse av prosjektet. Tilbudet var ryddig mtp pris, hva tilbudet inkl. og ikke inkl. Denne ryddigheten har vedvart fra start til slutt -kombinert med svært god framdrift, dyktige arbeidere, god prosjektstyring og dialog underveis,så har dette vært en positiv opplevelse for oss som utbyggere.

- Lars Johansen

Fylle ut med jord og så plen, gressklipping i Drammen

Aulie Bygg og Eiendom AS ble hyret inn for å rydde opp etter et annet firma fjernet oljetanken og etterlot seg en stygg grop på kortsiden av huset. Aulie B&E utførte jobben til avtalt tid, kommunisert godt i forveien og etterlot seg et svært fint resultat. Anbefales.

- Bjørn Frode Øvrebø