Håndverker

Velge maskinentreprenør i Oslo

Få uforpliktende tilbud fra dyktige maskinentreprenører som er anbefalt av andre i Oslo - helt gratis!

Legg ut jobb

Maskinentreprenør i Oslo

Du har mange muligheter når du skal velge maskinentreprenør i Oslo. Det er imidlertid flere ting du bør ha i tankene, enten du skal grave ut tomt, sanere oljetank, drenere eller fikse vann- og avløpsledninger. Dersom du legger ut beskrivelse av jobben på Mittanbud, hjelper vi deg med å finne frem til en maskinentreprenør i Oslo som er godt egnet for ditt behov.

Velg rett maskinentreprenør i Oslo

En maskinentreprenør utfører mange forskjellige typer oppdrag, og det er viktig å velge en som har god erfaring med nettopp det arbeidet du vil ha utført. Maskinentreprenøren bør ha tilgang til riktige gravemaskiner og de rette folkene for prosjektet.

Skal du for eksempel grave ut tomt i Oslo bør du velge en maskinentreprenør som har god kunnskap om lokale forhold. Krevende grunnforhold kan gjøre arbeidet utfordrende, men en maskinentreprenør med solid kunnskap bør kunne gi deg god veiledning og løse oppgaven på en konstruktiv måte.

Finn en maskinentreprenør i Oslo som kan fjerne oljetank

Dersom du har en gammel oljetank som skal bort, lønner det seg å velge en maskinentreprenør som har dette som sitt fagområde. Hvis du vil spare penger kan du undersøke om maskinentreprenøren skal fjerne flere oljetanker i samme område, så hør gjerne med naboer og andre i området.

Det kan også være store prisforskjeller på maskinentreprenører i Oslo, alt etter hvor mye bedriftene tar betalt for selve arbeidet og arbeidets omfang. Drenering kan for eksempel koste deg alt fra 50 000 kroner til 200 000 kroner. Det kan derimot koste deg ca. 14 000 kroner å fjerne en oljetank.

Store prisvariasjoner på maskinentreprenør i Oslo

Det finnes mange maskinentreprenører i Oslo og omegn, og det kan derfor være utfordrende å finne frem til dem med både best erfaring og riktig pris for deg på egenhånd. Det anbefales å laste opp en detaljert beskrivelse av jobben på Mittanbud for å få en ferdig liste med aktuelle kandidater. Du kan sammenligne aktuelle maskinentreprenører opp mot ditt prosjekt og budsjett. Les gjerne evalueringer på profilsiden til bedriften du vurderer for å se andres erfaringer. Deretter gjenstår det bare å be om befaring og velge ut den bedriften som gir deg riktig tilbud. På Mittanbud kan du også velge oppussingsforskring for ekstra trygghet på ditt prosjekt.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere dyktige maskinentreprenører i Oslo

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Drenering og støyskjerm i Oslo

Idar har utført jobb med å drenere 36 meter, ny drenskum og ny trappenedgang til kjeller. De har utført jobben veldig bra og profesjonelt. Idar virker veldig kunnskapsrik og har gode svar på hvorfor de utfører jobben slik de gjør. Av minus vil være at de ikke jobber på fredager slik at jobben tar litt lenger tid, og at det er dårlig med kommunikasjon på mail for de som liker det. Alt må tas muntlig. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med resultatet og kan anbefale Idar videre.

- Rune Skog

Vanninntrengning - Ønsker befaring og utbedring i Oslo

Rask og hyggelig befaring, der jeg fikk ærlig råd om enkel løsning jeg kunne gjøre selv heller enn å hyre firmaet for en større jobb.

- Haakon Brandrud

Utvendig isolering, armeringsduk og puss samt beslag på yttervegg. i Oslo

De startet arbeidet med en gang og utførte på avtalt tid. Resultatet ser kjempefint ut og jeg er meget fornøyd. Til og med fått skryt av naboer.

- Ole Nerseth

Ramme inn 5 vinduer i kjeller, utendørs. i Oslo

Han var effektiv, seriøs og profesjonell. Kjempefornøyd.

- Tove Baanrud

Drenering av vann foran garasje. i Oslo

Vi hadde en veldig fin opplevelse av Robert Dahl. Han var pålitelig og grundig og utførte arbeidet med solid kunnskap. Han kom innom for å kvalitetssikre jobben og sjekke hvordan ting var i etterkant. Han var også veldig inkluderende mot gutta våre som føyk rundt og ville lære. Vi er veldig godt fornøyde med jobben han gjorde. Anbefaler på det varmeste.

- Solveig Synnøve og Øyvind Holmby

Graving av lysgrav i Oslo

Vil gi Robert våre beste anbefalinger. Resultatet ble veldig bra og han var veldig serviceminded og løsningsorientert. Vi bygde en lysgrav, la beleggningsstein og planerte ut deler av tomten og la ny plen. Selv om det koster litt, så ligger det mange timers arbeid bak jobben som gjøres og at det derfor opplevdes som en fair/god pris når alt kommer til alt.

- Andreas Villand

Grave og tørke i Oslo

Ikke annet å si enn veldig fornøyd! Hadde veldig god kontakt hele veien igjennom og arbeidet ble levert til avtalt tid. Robert hadde mange gode innspill på hva som var greit og gjøre og ikke, så følte meg hele tiden veldig trygg på jobben.

- Joachim Eidtang

DRENERING RUNDT 1/2 AV VERTIKALDELT TOMANNSBOLIG CA. 50 m2 GRUNNFLATE 0956 OSLO i Oslo

Veldig sporty og klarte oppstart på kort frist rett før ferien.

- Turi Ribler