Håndverker

Velge maskinentreprenør i Oslo

Få uforpliktende tilbud fra dyktige maskinentreprenører som er anbefalt av andre i Oslo - helt gratis!

Legg ut jobb

Maskinentreprenør i Oslo

Du har mange muligheter når du skal velge maskinentreprenør i Oslo. Det er imidlertid flere ting du bør ha i tankene, enten du skal grave ut tomt, sanere oljetank, drenere eller fikse vann- og avløpsledninger. Dersom du legger ut beskrivelse av jobben på Mittanbud, hjelper vi deg med å finne frem til en maskinentreprenør i Oslo som er godt egnet for ditt behov.

Velg rett maskinentreprenør i Oslo

En maskinentreprenør utfører mange forskjellige typer oppdrag, og det er viktig å velge en som har god erfaring med nettopp det arbeidet du vil ha utført. Maskinentreprenøren bør ha tilgang til riktige gravemaskiner og de rette folkene for prosjektet.

Skal du for eksempel grave ut tomt i Oslo bør du velge en maskinentreprenør som har god kunnskap om lokale forhold. Krevende grunnforhold kan gjøre arbeidet utfordrende, men en maskinentreprenør med solid kunnskap bør kunne gi deg god veiledning og løse oppgaven på en konstruktiv måte.

Finn en maskinentreprenør i Oslo som kan fjerne oljetank

Dersom du har en gammel oljetank som skal bort, lønner det seg å velge en maskinentreprenør som har dette som sitt fagområde. Hvis du vil spare penger kan du undersøke om maskinentreprenøren skal fjerne flere oljetanker i samme område, så hør gjerne med naboer og andre i området.

Det kan også være store prisforskjeller på maskinentreprenører i Oslo, alt etter hvor mye bedriftene tar betalt for selve arbeidet og arbeidets omfang. Drenering kan for eksempel koste deg alt fra 50 000 kroner til 200 000 kroner. Det kan derimot koste deg ca. 14 000 kroner å fjerne en oljetank.

Store prisvariasjoner på maskinentreprenør i Oslo

Det finnes mange maskinentreprenører i Oslo og omegn, og det kan derfor være utfordrende å finne frem til dem med både best erfaring og riktig pris for deg på egenhånd. Det anbefales å laste opp en detaljert beskrivelse av jobben på Mittanbud for å få en ferdig liste med aktuelle kandidater. Du kan sammenligne aktuelle maskinentreprenører opp mot ditt prosjekt og budsjett. Les gjerne evalueringer på profilsiden til bedriften du vurderer for å se andres erfaringer. Deretter gjenstår det bare å be om befaring og velge ut den bedriften som gir deg riktig tilbud. På Mittanbud kan du også velge oppussingsforskring for ekstra trygghet på ditt prosjekt.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere dyktige maskinentreprenører i Oslo

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Drenering av kjeller vegger i Oslo

Flinke folk, kvalitet og smidighet!

- Martin Hagen

Pigging av 110 m2 kjellergulv i Oslo

Jeg er veldig fornøyd med jobben Proriv AS har gjort. Arbeidet bestod av riving av vegger, pigging og graving av kjeller gulv, graving av grøfter og etablering av nytt kjellergulv inkl. støp og armering. I tillegg har de utvekslet for nye vinduer og gravd utvendig. Kommunikasjonen med Isa har vært veldig enkel og god. Proriv AS utførte arbeidet til avtalt tid, pris og kvalitet. Anbefales på det sterkeste.

- Erik Hval Olsen

Drenering og støyskjerm i Oslo

Idar har utført jobb med å drenere 36 meter, ny drenskum og ny trappenedgang til kjeller. De har utført jobben veldig bra og profesjonelt. Idar virker veldig kunnskapsrik og har gode svar på hvorfor de utfører jobben slik de gjør. Av minus vil være at de ikke jobber på fredager slik at jobben tar litt lenger tid, og at det er dårlig med kommunikasjon på mail for de som liker det. Alt må tas muntlig. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med resultatet og kan anbefale Idar videre.

- Rune Skog

Fjerne terrasse og overbygg, drenere og støpe ny platting i Oslo

Veldig fornøyd med prosess og sluttresultatet.

- Jørgen Evjen

Drenere enebolig i skrått terreng i Oslo

Vestfold bygg og anlegg drenerte eneboligen vår. Solid befaring og grundig tilbud gitt. Jobben viste seg å være mer komplisert enn antatt, ble allikevel levert kun en dag etter planen. Lange dager og i tillegg den verste væruka i hele høst, det øste ned. Utrolig ryddige, pålitelige og grundige. Anbefales på det varmeste.

- Hilde Aasnæs

* Fortsatt ledig: Anlegge kantlist til drenering i Oslo

Raskt og effektivt gjennomført.

- Morten Hagness

Vanninntrengning - Ønsker befaring og utbedring i Oslo

Rask og hyggelig befaring, der jeg fikk ærlig råd om enkel løsning jeg kunne gjøre selv heller enn å hyre firmaet for en større jobb.

- Haakon Brandrud

Utvendig isolering, armeringsduk og puss samt beslag på yttervegg. i Oslo

De startet arbeidet med en gang og utførte på avtalt tid. Resultatet ser kjempefint ut og jeg er meget fornøyd. Til og med fått skryt av naboer.

- Ole Nerseth