Håndverker

Velge maskinentreprenør i Stavanger

Få uforpliktende tilbud fra dyktige maskinentreprenører som er anbefalt av andre i Stavanger - helt gratis!

Legg ut jobb

Maskinentreprenør i Stavanger

Du har mange muligheter når du skal velge maskinentreprenør i Stavanger. Det er imidlertid flere ting du bør ha i tankene, enten du skal grave ut tomt, sanere oljetank, drenere eller fikse vann- og avløpsledninger. Dersom du legger ut beskrivelse av jobben på Mittanbud, hjelper vi deg med å finne frem til en maskinentreprenør i Stavanger som er godt egnet for ditt behov.

En dyktig maskinentreprenør i Stavanger vil kunne hjelpe deg med alt fra å sprenge og klargjøre tomt for bygging, til å utbedre hagen din. Enten du skal fjerne en gammel oljetank eller legge ny vei til hytten, lønner det seg å velge en lokal maskinentreprenør med god kjennskap til kommunens reguleringer og andre lokale forhold som kan ha innvirkninger for ditt prosjekt.

Velg maskinentreprenør med kjennskap til lokale forhold

Det ventes klimaendringer på Sør-Vestlandet, noe som betyr at byer som Stavanger må forberede seg på mer nedbør og økt havnivå. Dette kan få konsekvenser for utbygging og valg av tomt. Dersom du velger en maskinentreprenør i Stavanger, bør bedriften ha god kunnskap til nettopp disse utfordringene.

Maskinentreprenøren vil kunne veilede deg og utforme tomten på en god måte med tilfredsstillende drenering. De vil også kunne utbedre dreneringen på eksisterende boliger i Stavanger for å unngå sopp, råte og skader som følger av økt nedbør.

Velg en maskinentreprenør med riktige godkjenninger

Du bør velge en lokal maskinentreprenør som har solid erfaring innen det arbeidet du ønsker å utføre. En maskinentreprenør utfører svært varierte oppdrag og utfører de fleste typer arbeid utendørs som det kreves maskiner til. En lokal maskinentreprenør i Stavanger bør derfor ha en moderne utstyrspark i nærheten av deg.

Det er spesielt viktig at bedriftene har nødvendige godkjenninger til å utføre prosjektet ditt, for eksempel at de er sertifisert for å sanere oljetank. Du er nemlig pliktig til å påse at Stavanger kommuner mottar dokumenter som bekrefter at oljetanken din er tatt hånd om av sertifiserte fagfolk. Maskinentreprenøren vil kunne gjøre dette på dine vegne.

Få en liste over dyktige maskinentreprenører i Stavanger

Hvis du legger ut en beskrivelse av jobben du ønsker å få utført på Mittanbud, vil du få henvendelser fra flere ulike bedrifter. Da kan du gjøre en vurdering på hvilken bedrift som passer deg og dine behov best. Du bør merke deg at det kan være store prisforskjeller, alt etter hvilket arbeid som må gjøres. For eksempel koster drenering omtrent 120 000 kroner og fjerning av oljetank koster ca. 14 000 kroner i snitt.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere dyktige maskinentreprenører i Stavanger

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Drenering av gårdsrom i Stavanger

Arbeidet ble godt utført.

- Anne-Lise Finnesand Marthinsen

Fjerning av terrasse i betong. i Stavanger

God kommunikasjon. Dyktighet i arbeidet som ble utført😊👍🏽

- Ole Stian Bringeland Jåtten

Senke terreng på fremsiden av bolig i Stavanger

Kjempebra service! Kjapt levert og veldig hyggelige! Anbefales på det sterkeste :-)

- John Erik Kristiansen

Drenering 1,5 side av hus, ca 12m. i Stavanger

Vi er godt fornøyde med jobben som ble gjort både til avtalt tid og pris. De var gode til å følge opp våre ønsker og vi fant gode løsninger sammen underveis. Jeg følte meg alltid trygg på at jobben var i gode hender, og de strakk seg akkurat litt ekstra slik at 5 stjerner er vel fortjent. Vel blåst!

- Eirik Hodne

* Fortsatt ledig: Drenering. i Stavanger

Anbefales på det sterkeste.

- Masoud Atef

Ca 200m2 asfalt i gårdsrom i Stavanger

M.hage får jobben gjort på ein effektiv og god måte. Hos meg hadde jeg 180kvm innkjørsel/gardsrom som skulle planeres og asfalteres. Dette ordnet de på en utmerket måte. De var enkel og forholde seg til, hadde god kommunikasjon hele veien. Jeg kan på det varmeste anbefale Anawin og jengen til andre folk. Da er du sikker på å få ett flott resultat til en konkuransedyktig pris :)

- Robert Helland Eide

Asfaltering i Stavanger

Rask og effectiv

- Louis Olivier Lévesque

Utgraving rundt grunnmur i Stavanger

Stein Systemer var en proff gjeng,effektiv i jobben og god kommunikasjon undrerveis. Kan absolutt anbefales. Skulle ha vært mulig å kysse av for flere enn et punkt i listen over hva man er mest fornøyd med.

- Gunnar Uthaug