Håndverker

Velge murer i Drammen

Få uforpliktende tilbud fra dyktige murere som er anbefalt av andre i Oslo - helt gratis!

Legg ut jobb

Velge murer i Drammen

Det første du bør gjøre for å velge rett murer i Drammen, er å legge ut jobben på Mittanbud. Da får du inn tilbud fra flere ulike bedrifter som kan hjelpe deg med jobben. En murer og murermester kan nemlig ta på seg svært forskjellige typer oppdrag både inne i boligen og utendørs.

Enten du må fikse pipa på boligen din eller du trenger en ny trapp, kan en murer hjelpe deg. Du vil bli kontaktet av bedrifter som er interesserte, og kan velge den som passer dine behov best. Det finnes over 200 000 evalueringer på Mittanbud, og du kan skrive kontrakt gjennom tjenesten. I tillegg kan du skrive oppussingsforsikring, noe som gir deg ekstra trygghet når du skal fornye.

Velg en pålitelig murer med arbeid av god kvalitet

Det lønner seg å velge en murer som har solid kunnskap om arbeidet som skal utføres, enten du skal legge fliser på badet eller støpe grunnmur til garasjen. Det er mye som skal klaffe: pris på arbeidet, leveringstid og løsninger som passer for de lokale forholdene.

Det stilles høye krav til murerarbeid. Forskjellige typer arbeid må samsvare med forskrifter og reguleringer. Enkelte typer prosjekter er dessuten søknadspliktig. Velger du en godkjent murer i Drammen, vil du kunne føle deg trygg på at du er godt ivaretatt.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante håndverkere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere dyktige murere i Drammen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Mure vegg bak peis i Stavanger

Murte opp ny vegg og pusset en del av eldre murvegg hos oss. Kjempebra resultat1 Møtte opp akkurat som avtalt, god pris, ferdig en dag før, kjempefint resultat. Veldig hyggelig i tillegg.

- Martine Andersen Ulvin

Graving / støpe kjellertrapp i Stavanger

God kommunikasjon. Pålitelige. Hyggelige folk. Bra arbeid.

- Christina Jacobsen

Graving / støpe kjellertrapp i Stavanger

God kommunikasjon. Pålitelige. Hyggelige folk. Bra arbeid.

- Christina Jacobsen

Murarbeider i murhus fra 1920. i Stavanger

Installasjon av ny dør nedrivning av en liten murvegg installasjon av en bærebjelke og rehabilitering av eksisterende murvegger. Arbeidet tok litt lenger tid enn ventet, og det kom dessverre noen kosmetiske skader på den nye døren, men bortsett fra det ble det utført en bra jobb. Jeg vil vurdere Polsk Bygg for mer arbeid i fremtiden.

- Ketil Karstad

Montering av peisovn i Stavanger

Bra kvalitet så langt jeg kan bedømme det. Litt omstendelig kommunikasjon underveis, men når resultatet blir bra, må jeg være fornøyd, og jeg legger til grunn at dette er et tegn på grundighet., og det trengs når det gjelder ildsteder. Prisen ble faktisk satt litt ned ift. tilbudet, så jeg er alt i alt veldig fornøyd. Pipehatt AS kan anbefales.

- Stein Gudvangen

Installere Nordpeis duo 2 i Stavanger

Bra pris og pent utført.

- Sverre Martin Lund

Installere Nordpeis duo 2 i Stavanger

Bra pris og pent utført.

- Sverre Martin Lund

Reparere grunnmur i Stavanger

Anbefales! Rask, ryddig og profesjonelt. Svarer alltid på mail, møtte til avtalt tid. og utførte et flott arbeid på vår grunnmur.

- Martin N