Om bedriftene - Skrevet av Eilén Irene Holt

Strømmen Bad & Rørlegger har ansatt flere ved hjelp av Mittanbud

Gamar forteller at de er utrolig fornøyde med Mittanbud, og at nettjenesten har hjulpet de med å finne seriøse oppdrag som har skutt fart på økonomien til bedriften.

Foto:
Foto: Paul-Dan Dragoman

– På grunn av Mittanbud og jobbene vi har fått herfra, så har jeg kunnet utvide antall ansatte i firmaet. Nå har vi eget kontor med en egen designer, byggingeniør og fotograf. Jeg er glad for at mittanbud krever sertifiseringer av folk som skal registrere seg som bedrift der, forteller Gamar M. Ahmed


Han er daglig leder og stiftet firmaet Strømmen Bad & Rørlegger AS rett før han var ferdig med mesterskolen. Entreprenøren kan tilby designere som hjelper deg med alle spørsmål kundene har i forbindelse med oppussing.

Les også: Baderomsinspirasjon - Gjør badet til ditt favorittrom.

Foto: Paul-Dan Dragoman
Jeg er glad for at Mittanbud krever sertifiseringer av folk som skal registrere seg som bedrift der, forteller daglig leder Gamar M. Ahmed

12 års garanti og økt verdi på boligen

– Vi har egne designere som hjelper kundene våre med planlegging og vi gir en gratis time slik at prosessen blir enklere. Når vi totalrenoverer badet ditt får du dokumentasjon som også fungerer som et verdipapir fordi det øker verdien på boligen din, sier han.


– Kunden skal alltid komme først. Kundene hos oss skal være i trygge hender og får en prosjektleder de forholder seg til slik at kommunikasjonen blir bekymringsfri og effektiv, forteller han.

Les også: Dette må du tenke på når du skal pusse opp badet.

Miljøet er like viktig som membran

Strømmen bad & rørlegger AS ønsker å tilby et komplett bygghåndverk slik at kundene deres forholder seg til ett firma under oppussingen. Ikke bare er firmaet effektive og holder det strøkent rundt seg, men de kildesorterer alt av materialer.


Oppussingsrapporten 2020 viser at kundene på Mittanbud setter størst pris på at bedriftene holder det ryddig både i og rundt hjemmet under oppussingen. De verdsetter også bedrifter som er effektive i arbeidet sitt og at rommene er tilgjengelige.


– Vi rydder alltid opp etter hver dag og er et ganske effektivt team som alltid er positive. Hver dag møter vi på nye oppdrag og gleder oss til nye utfordringer. Miljøet er viktig for oss og derfor kildesorterer vi alltid det vi river, avslutter Gamar.

Start oppussingsprosjektet nå

Start oppussingsprosjektet nå

Vil du få inspirasjon og tips til oppussing av din bolig?

Meld deg på Mittanbuds nyhetsbrev. Hold deg oppdatert på trender, få eksperttips og bli inspirert til ditt neste oppussingsprosjekt.