Oppussing

Bli inspirert av andres oppussingsprosjekter

For å gi deg litt inspirasjon til å komme i gang med dine drømmeplaner har vi samlet noen populære oppussingsprosjekter fra Mittanbud.no

Hus
Hus som blir bygget, omringet av stillas

Har du store oppussingsplaner fremover? Da er du ikke alene. For nordmenn er glade i å pusse opp hjemme, og mange av oss ønsker å forandre på både interiør og planløsninger for å sette sitt personlige preg på boligen.

For å gi deg litt inspirasjon til å komme i gang med dine oppussingsplaner har vi samlet noen populære oppussingsprosjekter fra Mittanbud.no.

Rive og bygge ny terrasse

Jorunn ønsket å få revet gammel terrasse og bygge ny med trappetrinn og sette opp gelender.

Før- og etterbilder: Et bilde av et hvitt hus med betong terrasse, og to bilder med ny terrasse i tre.

Etter å ha fått svar fra flere bedrifter endte Jorunn opp med å bruke Handy Service, og ble veldig fornøyde med sluttresultatet. Hun la inn en fem-stjerners evaluering etter at jobben var utført.

«Meget godt fornøyd med jobben til Handy Service! Dette er andre gang vi brukte dem. Oppdraget var å rive deler av balkong av betong og deretter lage en ny terrasse med gelender og ulike trappestørrelser ned mot plen. Meget flink til å involvere oss i prosessen og kommer med ideer underveis. Er veldig opptatt av vi (kunden) skal bli godt fornøyd. Vennlige og hardtarbeidende. Meget konkurransedyktige priser! Anbefales! Vi bruker dem garantert igjen.» - Jorunn

Male fasade på enebolig

Marthe ønsket å male 200 kvm enebolig og la ut oppdraget på Mittanbud.no.

Før bilder av gult hus og bilde etter at det har blitt malt blått

Hun fikk flere svar fra bedrifter, men endte opp med å velge Proffmalere AS. Hun var svært fornøyd med jobben som ble gjort, og de til slutt en fem-stjernes evaluering etter at arbeidet var utført.

«Vi er veldig fornøyd! Huset ser nesten nytt ut etter jobben guttene har gjort. Det var tre menn her, som malte fra morgen til kveld. De brukte 4 dager på jobben, noe som var kortere tid enn først beregnet. Det ble gjort en veldig nøye jobb. Alle takrenner og utelamper ble montert ned, og det ble ikke noe søl. De jobbet også svært stille. Arturs er lett å kommunisere med, han lyttet til våre ønsker og kom med gode innspill. Anbefales sterkt!» - Marthe

Sjekk også flere gode tips til hvordan du velger riktig maler til dine oppussingsprosjekt.

Renovere stue og kjøkken

Per Kristian ønsket tilbud på oppussing av stue, kjøkken og gang med trappefornying. Arbeidet omfattet i tillegg å skifte 11 vinduer, samt takvindu og heve-/skyvedør, legge malt takpanel i alle rom, gulvplank i alle rom, gipsplater på vegger i stue og delvis kjøkken/gang. Han ønsket også å legge om det elektriske på kjøkkenet og sette inn spotter i taket. I tillegg ønsket han å få montert peis, gasspeis og varmepumpe.

Bilder av stue og kjøkken før oppussing, og etterbilder med nytt gulv, kjøkken og stue.

Etter flere tilbakemeldinger valgte til slutt Per Kristian å bruke RN Bygg og vedlikehold ved Roar Nordhaugen. Han var svært fornøyd med jobben som ble gjort og ga Roar Nordhaugen en fem-stjerners evaluering på Mittanbud.no.

«Rn Bygg og vedlikehold gjorde en flott jobb! Stue fikk nye vinduer, skyvedør, rettet gulv, innvendig utlekting, isolasjon og gips, parkett og tak. Mye tilsvarende i gang og kjøkken, og to etasjer med furutrapp ble fornyet med parkett og trappeneser. Alt er gjort svært pent, til avtalt tid og pris. Bedre blir det ikke, og disse gutta kan gis de beste anbefalinger!» – Per Kristian

Sjekk også flere gode tips til renovering av kjøkken her.

Ny underetasje

Magnus ønsket å flytte en vegg for å åpne mellom stue og det som tidligere var en kjellerbod, for å få plass til å bygge et nytt kjøkken. I tillegg ønsket han å legge nytt gulv, samt sette opp en ny vegg for å skille mellom det nye kjøkkenet og inngangen.

Bilder av kjeller før oppussing, og bilder etter jobben er gjort med nytt gulv, kjøkken og vegger.

Magnus la ut oppdraget på Mittanbud.no og valgte til slutt å bruke Proff Bygg Vestfold AS til å utføre jobben. Han var svært fornøyd med jobben som ble gjort, og ga til slutt en fem-stjerners evaluering.

«Denne jobben ble gjort på timebasis. Det ble lagt igjen en timeliste hos oss som ble oppdatert hver dag, slik at vi enkelt kunne sammenlikne timer jobbet og utvikling hver dag. Veldig kjekt, enkelt og ryddig! Temur kom med gode forslag og løsninger underveis. Flytting av vegger, inkl bærevegg vekslet ut med stålbjelke, gulvavretting, flislegging, listing, maling var veldig bra. Temur koordinerte med elektriker. Ingenting å klage på = 5 stjerner.» - Magnus

For mer inspirasjon kan du se flere populære oppussingsprosjekter med før og etter bilder av jobber som har blitt lagt ut på Mittanbud.no. Trenger du håndverker kan du enkelt få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg med å realisere oppussingsdrømmen.

Håper du ble litt inspirert til å få fullført dine egne drømmeprosjekter. Vi ønsker deg lykke til med oppussingen!