Oppussing

Fem nyttige apper for deg som skal pusse opp!

Mittanbud.no har samlet fem gode apper som vi anbefaler for å gjøre hele oppussingsprosessen litt enklere

Bilder
Bilder av fem apper med skog og trær i bakgrunnen

Vurderer du å pusse opp denne høsten, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Da er du ikke alene. Nordmenn ligger på verdenstoppen når det kommer til oppussing, men det er likevel lett å gå seg vill i jungelen av spiker og fargevalg.

Heldigvis finnes det en app for det meste, og selv om apper ikke kan erstatte den originale verktøykassen, kan de likevel være til god hjelp. Vi Mittanbud.no har derfor samlet fem gode apper som vi anbefaler for å gjøre hele oppussingsprosessen litt enklere. God oppussing!

Test fargen på veggen før du maler

Usikker på hvilken farge du skal velge? Med Nordsjö Vizualizer kan du se et stort utvalg av farger 'live' på husets vegger, inne som ute.

Se interiørplanen din i 3D

Prøv og feil med oppussingen uten å bruke en krone av budsjettet ditt. Med Homestyler kan du lage ditt eget interiørdesign og se det i 3D, få inspirasjon fra andre og hente tips og råd i Homestyler Magazine.

Få ting i vater

Rette linjer og presise mål er alfa omega under oppussing. Med iHandy får du loddsnor, linjal og gradeskive i samme app. Om ikke like presist som mer tradisjonelt verktøy så er den ihvertfall praktisk.

Hold orden på mål og dimensjoner

Med My Measures kan du lagre mål og dimensjoner på alt du har av rom og møbler. Aldri mer må du kjempe for å få i hus den litt for høye bokhylla.

Få jobben gjort av proffe håndverkere

Trenger du hjelp til oppussingen? Med Mittanbud-appen kan du raskt beskrive jobben, motta tilbud fra mange dyktige håndverkere og enkelt holde kontakt med aktuelle leverandører.

Når bildeliste har riktekst legg til dette:


Last ned Nordsjö Vizualizer til Android iPhone

Last ned Homestyler til AndroidiPhone

Last ned Homestyler til AndroidiPhone

Last ned My Measures til AndroidiPhone

Last ned Mittanbud-appen til AndroidiPhone

Du kan også enkelt få tak i håndverker til å utføre oppussingsdrømmene dine her.