Oppussing

Pusse opp bad i Bergen

Få tilbud fra flere dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for oppussing av bad i Bergen!

Legg ut jobb og motta tilbud

Oppussing av bad i Bergen

Å pusse opp badet kan virke som et stort og tungt prosjekt, men med de riktige fagfolkene kan det faktisk bli ganske gøy. Du som bor i Bergen er heldig, for du har et hav av entreprenører og håndverkere å velge mellom! Uansett om du planlegger å selge boligen din eller skal bo der selv, er det viktig å ha et delikat bad med fokus på et design etter din smak, funksjonalitet og kvalitetshåndverk.

Planlegging av badet er viktig

Du har bestemt deg for å pusse opp badet ditt. Neste steg i prosessen er planleggingen: Du har kanskje forhåndsbestemt et budsjett, og vet akkurat hva du vil ha på badet ditt? Eller ønsker du å ta kontakt med en entreprenør for å få råd? Uansett er god planlegging viktig når du skal pusse opp bad. Prosjektet tar ofte 30-90 dager og gjennomsnittlig pris ligger på rundt 240 000 kroner, avhengig av størrelsen på badet og hvor mye arbeid som skal gjøres. Uansett bør du regne med en minstepris på omtrent 150 000 kroner, men det koster sjeldent mer enn 350 000 kroner for å pusse opp et bad med normal størrelse.

Spørsmålene du bør stille

Når du har bestemt deg for budsjett, er det på tide å finne ut hva som er viktigst for deg på badet ditt. Hvordan skal du sørge for tilstrekkelig med ventilasjon - er det vindu på badet, eller må du få installert en vifte? Vil du ha en eller flere servanter? Dersom flere bruker badet samtidig, anbefales ofte to servanter. Hvordan type varmekabler burde du installere? Ønsker du et tidløst gulv, eller foretrekker du noe som passer din personlige stil?

Størrelsen på badet er også viktig å ta med i betraktning. Badekar tar for eksempel stor plass, men er et viktig gode for de som ofte ønsker å ta seg et varmt bad etter en kald og våt gåtur. Da kan du heller spare plass på badet ved å velge servant på pidestall og klare glassdører i stedet for dusjforheng. Et stort speil vil også sørge for at badet ser større ut.

Hos Mittanbud finner du dyktige fagfolk

Hos Mittanbud er det enkelt å finne entreprenører eller håndverkere i Bergen som kan hjelpe deg med å pusse opp badet. Legg ut jobben, så vil du etter kort tid motta uforpliktende tilbud fra dyktige fagfolk. Siden vi har spesialisert oss på kvalitetssikring av våre samarbeidspartnere, kan du være trygg på at du får god kvalitet på arbeidet til en rett pris. Velg vår oppussingsforsikring så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante rørleggere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for oppussing av bad i Bergen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Toalettrom 3,4 m2 i Bergen

Vi totalrenoverte det minste badet og er veldig fornøyd med arbeidet! De var alle veldig hyggelige, fleksible og lett å forholde seg til. Prisen var det heller ikke noe å si på. Anbefaler gjerne firmaet til andre!

- Mai-Britt Skjelbred

Oppussing av bad i Bergen

Alt arbeidet ble utført på en eksemplarisk måte. til avtalt tid og kvalitet. kjempefint arbeid.

- Odd Martin Kjelby

Hei, vi ønsker å rehabilitere badet vårt i Bergen

Arbeid utført iht avtale. Veldig pålitelige og profesjonelt utført. Fikk gode råd og hjelp underveis, som er til stor hjelp i fremtiden. Fantastisk rørlegger. Bruker gladelig igjen. Kan anbefale på det sterkeste.

- Andreas Thuve Larsen

nytt bad eller delvis nytt bad på ca 2,75 m2 i Bergen

Fagfolk har vært meget flinke på ryddig og god kommunikasjon underveis og har levert arbeid av høy kvalitet. God forutsigbarhet på pris og god koordinering av andre fag ( elektriker, rørlegger). Gode på å tilpasse seg og slå av på tilbud dersom du vil gjøre noe selv (riving, kjøring boss etc) og yter god service. Pris er som normal markedspris men service og muligheter for å gjøre enkelte ting selv bidrar tl at dette er en meget god leverandør å benytte. Anbefales på det varmeste!

- Klaus Vatne

Renovering av bad i Bergen

La ut anbud om totalrenovering av bad. Hadde inne flere på befaring, endte til slutt med Adrian som virket både kompetent og ikke minst prisdyktig. Han kunne vise til gode referenter fra tilsvarende prosjekter. Underveis i prosessen ble jeg jevnlig oppdatert. Hadde god korrespondanse underveis, hvor vi diskuterte både materialer og løsninger. Han hadde samarbeid med ekstern både rørlegger og elektriker som bisto i arbeidet. Resultatet ble strøkent. Jeg gir Adrian mine anbefalinger, og ville gjerne valgt ham igjen.

- Henrik Milde

Total renovere bad ca 7 kvadrat i Bergen

Kan gi mine beste anbefalinger. De ha utført jobben helt etter avtale og pris. For en amatør ser arbeidet perfekt ut så jeg har ingenting negativt å si om hvordan arbeidet er blitt gjennomført på.

- Jan Kristoffer Solsvik

Totalrenovering av bad, 9,4 kvadrat i Bergen

Allerede på befaring utpekte Bjørndal Service seg i positiv retning. Etter en anbudsrunde kom Bjørndal Service ut med et detaljert tilbud til en konkurransedyktig pris. Arbeidet ble kordinert av Aleksander som stadig hjalp oss med å komme frem til best mulig løsning på vårt bad, og var lett å få tak i om det var noe vi lurte på eller trengte hjelp med. Arbeidet ble utført i henholdt til kontrakten av dyktige håndverkere. Vi har fått en kjempeflott bad og kan absolutt anbefale Bjørndal Service til andre som skal pusse opp badet.

- Kristine Griffin

Oppussing av eksisterende bad, 3.66 m2, Stasjonsvegen i Bergen

Jeg er glad jeg valgte Berthelsen & Vu AS til å totalrenovere badet mitt. Det har vært lett å kommunisere fra start til slutt, og mine ønsker om endringer underveis ble tatt hensyn til. Det er god kvalitet på arbeidet, og alt ble utført til avtalt pris og tid. Før oppstart var også andre anerkjente bedrifter på befaring, men det som gjorde at denne bedriften stakk seg ut var at Vu viste mer kunnskap, kom med forslag til forbedringer av opprinnelig plan og gav et tilbud med fornuftig pris. De ser hva som er nødvendig å gjøre, men prøver ikke å lure til seg mest mulig penger. Profesjonelle, pålitelige og hyggelige folk som varmt kan anbefales!

- Iselin Gjøvåg Hollund