Oppussing

Pusse opp bad i Bergen

Få tilbud fra flere dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for oppussing av bad i Bergen!

Legg ut jobb og motta tilbud

Oppussing av bad i Bergen

Å pusse opp badet kan virke som et stort og tungt prosjekt, men med de riktige fagfolkene kan det faktisk bli ganske gøy. Du som bor i Bergen er heldig, for du har et hav av entreprenører og håndverkere å velge mellom! Uansett om du planlegger å selge boligen din eller skal bo der selv, er det viktig å ha et delikat bad med fokus på et design etter din smak, funksjonalitet og kvalitetshåndverk.

Planlegging av badet er viktig

Du har bestemt deg for å pusse opp badet ditt. Neste steg i prosessen er planleggingen: Du har kanskje forhåndsbestemt et budsjett, og vet akkurat hva du vil ha på badet ditt? Eller ønsker du å ta kontakt med en entreprenør for å få råd? Uansett er god planlegging viktig når du skal pusse opp bad. Prosjektet tar ofte 30-90 dager og gjennomsnittlig pris ligger på rundt 240 000 kroner, avhengig av størrelsen på badet og hvor mye arbeid som skal gjøres. Uansett bør du regne med en minstepris på omtrent 150 000 kroner, men det koster sjeldent mer enn 350 000 kroner for å pusse opp et bad med normal størrelse.

Spørsmålene du bør stille

Når du har bestemt deg for budsjett, er det på tide å finne ut hva som er viktigst for deg på badet ditt. Hvordan skal du sørge for tilstrekkelig med ventilasjon - er det vindu på badet, eller må du få installert en vifte? Vil du ha en eller flere servanter? Dersom flere bruker badet samtidig, anbefales ofte to servanter. Hvordan type varmekabler burde du installere? Ønsker du et tidløst gulv, eller foretrekker du noe som passer din personlige stil?

Størrelsen på badet er også viktig å ta med i betraktning. Badekar tar for eksempel stor plass, men er et viktig gode for de som ofte ønsker å ta seg et varmt bad etter en kald og våt gåtur. Da kan du heller spare plass på badet ved å velge servant på pidestall og klare glassdører i stedet for dusjforheng. Et stort speil vil også sørge for at badet ser større ut.

Hos Mittanbud finner du dyktige fagfolk

Hos Mittanbud er det enkelt å finne entreprenører eller håndverkere i Bergen som kan hjelpe deg med å pusse opp badet. Legg ut jobben, så vil du etter kort tid motta uforpliktende tilbud fra dyktige fagfolk. Siden vi har spesialisert oss på kvalitetssikring av våre samarbeidspartnere, kan du være trygg på at du får god kvalitet på arbeidet til en rett pris. Velg vår oppussingsforsikring så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante rørleggere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for oppussing av bad i Bergen

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Nytt bad i Bergen

Veldig fornøyd med godt utført arbeid, til avtalt pris og tidsramme. Tom opptrer meget profesjonelt, god og positiv kommunikasjon underveis. Kommer med innspill og anbefalinger på en behagelig måte. Flisleggingen av badet ble veldig bra. Anbefales!!!

- Trond Henriksen

Renovering av 6 kvadrat bad med nytt røroplegg i Bergen

Pålitelig, flott utført arbeid og til avtalt pris

- Vidar Hitsøy

Innvendig oppussing av rekkehus i Bergen

Veldig godt fornøyd med arbeidet som Hus Elektro med Nathalie i spissen, utførte. God og enkel kommunikasjon hele veien. Nathalie kom også med konstruktive forslag til de ulike løsningene. Synes også prisen vi fikk var god og veldig ryddig og enkelt satt opp. Vil trekke en halv stjerne for noen småting, som at når noen av lokkene til kontaktpunktene ble fjernet, rev de med seg deler av sparkelen som nå står igjen som ett hull vedsiden av stikkontakten. Her kunne det nok ha vært brukt kniv for å unngå dette. I tillegg kunne det ha vært ryddet litt mer etter endt arbeid. Men alt i alt veldig fornøyd med resultatet og kommer nok til å bruke Hus Elektro igjen ved neste anledning

- Lars Wågø

Renovere bad i Bergen

Fagfolk AS er like profesjonell som de er hyggelig. Kom med mange gode råd og var alltid behjelpelig underveis. Flislegging og muring var perfekt utført. De arbeidet effektivt og tilpasset seg alltid mine behov. Prisen var særdeles billig, uten en krone i skjulte kostnader. Leter du etter en murer har du funnet den du burde ta. 10 av 5 stjerner til Piotr og gjengen.

- Evgeny alexander tangedal

Toalettrom 3,4 m2 i Bergen

Vi totalrenoverte det minste badet og er veldig fornøyd med arbeidet! De var alle veldig hyggelige, fleksible og lett å forholde seg til. Prisen var det heller ikke noe å si på. Anbefaler gjerne firmaet til andre!

- Mai-Britt Skjelbred

Oppussing av bad i Bergen

Alt arbeidet ble utført på en eksemplarisk måte. til avtalt tid og kvalitet. kjempefint arbeid.

- Odd Martin Kjelby

Renovering av entre, gang, bad og vaskerom i Bergen

Vi valgte Berthelsen & VU AS grunnet de hadde den beste løsningen vi var på jakt etter, og de var fornuftige på pris. De gjorde om et lite bad og et lite vaskerom om til et bad, og renoverte en yttergang og en mellom gang. Jobben utførte de på under den tiden som var gitt, og kvaliteten på jobben var veldig bra. De har også vært lett å kommunisere med , å har tatt hensyn til ønsker som vi har hatt underveis. Jeg kan på det sterkeste anbefale Berthelsen & VU AS

- Mats Olsen

Hei, vi ønsker å rehabilitere badet vårt i Bergen

Arbeid utført iht avtale. Veldig pålitelige og profesjonelt utført. Fikk gode råd og hjelp underveis, som er til stor hjelp i fremtiden. Fantastisk rørlegger. Bruker gladelig igjen. Kan anbefale på det sterkeste.

- Andreas Thuve Larsen