Oppussing

Pusse opp bad i Fredrikstad

Få tilbud fra flere dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for å pusse opp bad i Fredrikstad!

Legg ut jobb og motta tilbud

Oppussing av bad i Fredrikstad

Å pusse opp badet kan være en omfattende, men et lønnsom prosjekt. Hvis du planlegger å selge boligen din, vil et nyoppusset bad garantert sørge for at boligverdien øker. Dersom du planlegger å bo der selv, er det uansett viktig å ha et bad du elsker, og som reflekterer din personlige stil med den komfort og de fasiliteter du ønsker.

Planlegging og kommunikasjon er nøkkelen!

Når du har bestemt deg for å pusse opp badet ditt, er det på tide å gå inn i planleggingsmodus. Gjennomsnittlig pris for oppussing av bad ligger på rundt 240 000 kroner. Du må regne med en minstepris på omtrent 150 000 kroner, men sjeldent koster oppussingen mer enn 350 000 kroner om badet er av normal størrelse. Prosjektet tar ofte 30-90 dager, og derfor må du tenke over budsjett og hvilke funksjonaliteter du ønsker at badet skal ha. Dersom du trenger råd om oppussing, kan du kontakte en erfaren håndverker for tips og veiledning. En god og klar kommunikasjon mellom deg og håndverker sørger for et bedre sluttresultat.

Still de riktige spørsmålene før du pusser opp badet

Det er flere viktige spørsmål du bør stille deg før du skal pusse opp badet. Skal du for eksempel montere et badekar, eller skal du gå for en dusjløsning? Ønsker du et dusjkabinett eller et dusjhjørne med eget sluk i gulvet? Dersom du går for sistnevnte, defineres baderommet som et våtrom. Her er det ført inn egne regler som må følges for at rommet skal være tett. Kanskje er det flere som skal bruke badet samtidig? I så fall er en ekstra vask et populært valg! Og hva med ventilasjon? Dersom det ikke er et vindu på badet, burde en vifte installeres for å bidra til å fjerne fuktighet og opprettholde optimal inneluftkvalitet. Dersom badet er nærme soverommet og det er ønskelig å redusere støy fra toalettanken, er det en god idé å installere en moderne innløpsventil. Når du skal velge gulv til badet, anbefaler vi at du går for noe som er holdbart og vannbestandig. Legger håndverkeren fliser på badet, bør du også velge varmekabler, slik at du unngår iskalde flater.

Finn entreprenører og håndverkere hos Mittanbud

Fredrikstad er full av dyktige håndverkere som står klare til å hjelpe deg med oppussingsprosjektet. Du kan enkelt finne erfarne fagfolk hos Mittanbud ved å legge ut jobben og beskrivelse av prosjektet. Du mottar deretter et uforpliktende tilbud fra entreprenører og håndverkere som ønsker å hjelpe deg med oppussingen. Vi har spesialisert oss på kvalitetssikring av tilbydere, så du kan være trygg på at arbeidet er av faglig og god kvalitet. Du bør uansett velge vår oppussingsforsikring, så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante rørleggere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for oppussing av bad i Fredrikstad

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Renovering/ombygging av bad i Fredrikstad

Bra resultat, men ikke kommet på 1 årsbefaring

- Henrik Andreas Løvlie

Oppussing av bad på ca 10 kvadrameter i Fredrikstad

Kjempefornøyd med jobben. Proff til fingerspissene og klar og tydelig dialog gjennom hele prosessen. Overholdt krevende tidsfrister og var punktlige og presise.

- Petter Magnus Vestberg

Renovering av et lite hus i Fredrikstad

God fornøgd med mesteparten av arbeidet. Ikke helt heldig med kjøkken montasje men ellers bra utført arbeider.

- Anders G. Hansen

Hel renovering av bad i Fredrikstad

Flott sluttresultat, hyggelige folk. Alle fra snekker, elektriker, rørlegger og flislegger var meget hyggelige og gjorde en god jobb. Jobben tok litt lengre tid en antydet, derfor ikke 5 stjerner. Anbefales

- Espen Gundersen

Pusse opp badet i Fredrikstad

Pålitelige og effektive til en hyggelig pris. Godt fornøyd med sluttresultatet. Kan anbefales!

- Sølvi

Renovering av bad i Fredrikstad

Vi er veldig fornøyde med arbeidet Mitt bad utførte hos oss. De helrenoverte to bad hvor alt gikk effektivt, knirkefritt og som planlagt. Badene ble kjempelekre! Anbefales på det varmeste. Profesjonelt, imøtekommende og hyggelig firma fra a til å.

- Dino Norum Mulac

Helrenovering av bad i Fredrikstad

Vi er veldig fornøyd med arbeidet Østfold Oppussing gjorde hos oss i forbindelse med totalrenovering av bad. De kom til avtalt tid, og kommunikasjonen underveis var upåklagelig! De var svært effektive og nøyaktige, og ble ferdig med jobben raskere enn antatt. De var behjelpelige med å finne elektriker, og samarbeidet godt med denne slik at det ikke ble noen forsinkelser! Jeg vil gjerne bruke Østfold Oppussing igjen og anbefaler de til andre! Supre folk!

- Ingvild Kjølstad