Oppussing

Pusse opp bad i Oslo

Få tilbud fra flere dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for oppussing av bad i Oslo!

Legg ut jobb og motta tilbud

Oppussing av bad i Oslo

Å pusse opp badet kan være en omfattende, men et lønnsom prosjekt. Hvis du planlegger å selge boligen din, vil et nyoppusset bad garantert sørge for at boligverdien øker. Dersom du planlegger å bo der selv, er det uansett viktig å ha et bad du elsker, og som reflekterer din personlige stil med den komfort og de fasiliteter du ønsker.

Planlegging og kommunikasjon er nøkkelen!

Når du har bestemt deg for å pusse opp badet ditt, er det på tide å gå inn i planleggingsmodus. Gjennomsnittlig pris for oppussing av bad ligger på rundt 240 000 kroner. Du må regne med en minstepris på omtrent 150 000 kroner, men sjeldent koster oppussingen mer enn 350 000 kroner om badet er av normal størrelse. Prosjektet tar ofte 30-90 dager, og derfor må du tenke over budsjett og hvilke funksjonaliteter du ønsker at badet skal ha. Dersom du trenger råd om oppussing, kan du kontakte en erfaren håndverker for tips og veiledning. En god og klar kommunikasjon mellom deg og håndverker sørger for et bedre sluttresultat.

Still de riktige spørsmålene

Det er flere viktige spørsmål du bør stille deg før håndverkerne setter i gang. Skal du for eksempel montere et badekar, eller skal du gå for en dusjløsning? Ønsker du et dusjkabinett eller et dusjhjørne med eget sluk i gulvet? Dersom du går for sistnevnte, defineres baderommet som et våtrom. Her er det ført inn egne regler som må følges for at rommet skal være tett. Kanskje er det flere som skal bruke badet samtidig? I så fall er en ekstra vask et populært valg! Og hva med ventilasjon? Dersom det ikke er et vindu på badet, burde en vifte installeres for å bidra til å fjerne fuktighet og opprettholde optimal inneluftkvalitet. Dersom badet er nærme soverommet og det er ønskelig å redusere støy fra toalettanken, er det en god idé å installere en moderne innløpsventil. Når du skal velge gulv til badet, anbefaler vi at du går for noe som er holdbart og vannbestandig. Legger håndverkeren fliser på badet, bør du også velge varmekabler, slik at du unngår iskalde flater.

Finn entreprenører og håndverkere hos Mittanbud

Hovedstaden er full av dyktige håndverkere som står klare til å hjelpe deg med oppussingsprosjektet. Du kan enkelt finne erfarne fagfolk hos Mittanbud ved å legge ut jobben og beskrivelse av prosjektet. Du mottar deretter et uforpliktende tilbud fra entreprenører og håndverkere som ønsker å hjelpe deg med oppussingen. Vi har spesialisert oss på kvalitetssikring av tilbydere, så du kan være trygg på at arbeidet er av faglig og god kvalitet. Du bør uansett velge vår oppussingsforsikring, så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante rørleggere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for oppussing av bad i Oslo

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Renovering av 2.etg m/bad + sette inn trapp i Oslo

Vi er godt fornøyde med resultatet og kvaliteten på arbeidet – til en langt rimeligere pris enn de andre vi hentet inn tilbud fra. Til gjengjeld gikk det ca 3 uker over estimert tid, og kommunikasjonen med byggleder var ikke optimal underveis.

- Signe Marie Sørensen

Renovering av bad i Oslo

Var svært fornøyd med jobben Dyktig Håndverker gjorde på badet mitt. De var meget profesjonelle og godt organisert—først kom det to representanter til befaring; håndverkerne gjorde så jobben på to-tre uker; da forsendelsen av badekaret ble forsinket med noen få dager, reduserte de uoppfordret prisen med noen tusen. Prismessig virker de å ligge omtrent samme sted som andre, men tror gjerne man får mer for pengene. Må også nevne at jobben faktisk endte opp med å bli en god del rimeligere enn jeg først var forespeilet. De fleste ansatte er polske og snakker engelsk, men de har også en eller to sekretærer på telefonen som snakker utmerket norsk—kommunikasjon underveis var utmerket.

- Bjarne Jakhelln-Semb

Haster! Totalrenovering av bad i Oslo

ABE totalrenoverte mitt bad til avtalt tid og pris og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Håndtverkerne gjorde en fantastisk jobb og prosjektleder Hamad er veldig lett å samarbeide med. Han kom hele veien med gode forslag til løsninger og forbedringer som har løftet sluttresultatet flere hakk. Oppfølgingen i ettertid har også vært god. Jeg kommer definitivt til å benytte meg av dette selskapet på andre prosjekter og gleder med til å jobbe med de igjen. Anbefales på det sterkeste.

- Andreas Aune Sverre

Helenovering av bad i Oslo

Dyktighandverker AS gjennomførte totalrenoveringen av badet vårt (8 m2) på ni arbeidsdager med et svært godt resultat. Janusz og Rafak er rutinerte håndverkere, pålitelige, ryddige, vennlige og greie å kommunisere med underveis. Vi hadde også svært god kommunikasjon med hovedkontoret som responderte raskt på spørsmål. Vi anbefaler gjerne firmaet videre.

- Elsebeth Danielsen

Totalrenovering av baderom i Oslo

Totalrenovering bad 2kvm Jeg er veldig fornøyd med renoveringen, Fredric kom med gode forslag til planløsning av badet, dette var spesielt viktig da dette var et lite bad. Veldig god kvalitet på utført arbeid, det ble kjempe fint. Jobben ble utført til avtalt pris, i forhold til mange andre så er alt inkludert i prisen med PBE slikt at det er lett å forholde seg til totalkostnaden. God kommunikasjon mens arbeidet pågikk og arbeidet ble fullført til avtalt tid. Fredric har også avtale med flisekompaniet, slikt ar man får gode tilbud og rådgivning med de.

- Cecilia Langnes

Renovering av bad i Oslo

Degalot gjorde en god jobb og leverte i henhold til det vi avtalte. Vi la flis på flis på vegger og gulv, fliset inn toalettsisterne og fikk opp vegghengt toalett, ny dusj, nytt badromsmøbel og servant og installerte spotter i tak. Har mottatt all dokumentasjon på arbeidet som ble utført og har ikke opplevd problemer i forkant, underveis eller i etterkant. Vi er svært fornøyde med vårt nye bad og jeg kan anbefale Degalot til andre for lignende jobber. De var smidige, fleksible og effektive uten at det påvirket kvaliteten slik vi ser det.

- Henrik Vorkinn

Rehabilitetering av bad fra 1986 i Oslo

Vi er svært fornøyde med jobben Oslo Elektro og Rør utførte hos oss med totalrenovering av bad fra 1986. Alt håndverksarbeid omfattende legging av ny membran, snekkerarbeid, elektro, rørleggerarbeid og flislegging ble profesjonelt utført og til avtalt pris. Det ble gitt gode råd underveis gjennom behagelig kommunikasjon. Etter å ha hørt utallige historier om amatørmessig flislegging hos andre tilbydere av totalrenovering, er vi spesielt fornøyd med utførelsen på vårt ban. Oslo Elektro og Rør kan anbefales.

- Johan Selmer

Helrenovering av bad i Oslo

Prosjektlederen vår Nikolai tok seg av ALT og holdt oss løpende oppdatert gjennom hele prosessen. Proft utført og vi ble strålende fornøyd med resultatet. Anbefales på det sterkeste.

- Ane Nordahl Carlsen