Oppussing

Pusse opp bad i Oslo

Få tilbud fra flere dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for oppussing av bad i Oslo!

Legg ut jobb og motta tilbud

Oppussing av bad i Oslo

Å pusse opp badet kan være en omfattende, men et lønnsom prosjekt. Hvis du planlegger å selge boligen din, vil et nyoppusset bad garantert sørge for at boligverdien øker. Dersom du planlegger å bo der selv, er det uansett viktig å ha et bad du elsker, og som reflekterer din personlige stil med den komfort og de fasiliteter du ønsker.

Planlegging og kommunikasjon er nøkkelen!

Når du har bestemt deg for å pusse opp badet ditt, er det på tide å gå inn i planleggingsmodus. Gjennomsnittlig pris for oppussing av bad ligger på rundt 240 000 kroner. Du må regne med en minstepris på omtrent 150 000 kroner, men sjeldent koster oppussingen mer enn 350 000 kroner om badet er av normal størrelse. Prosjektet tar ofte 30-90 dager, og derfor må du tenke over budsjett og hvilke funksjonaliteter du ønsker at badet skal ha. Dersom du trenger råd om oppussing, kan du kontakte en erfaren håndverker for tips og veiledning. En god og klar kommunikasjon mellom deg og håndverker sørger for et bedre sluttresultat.

Still de riktige spørsmålene

Det er flere viktige spørsmål du bør stille deg før håndverkerne setter i gang. Skal du for eksempel montere et badekar, eller skal du gå for en dusjløsning? Ønsker du et dusjkabinett eller et dusjhjørne med eget sluk i gulvet? Dersom du går for sistnevnte, defineres baderommet som et våtrom. Her er det ført inn egne regler som må følges for at rommet skal være tett. Kanskje er det flere som skal bruke badet samtidig? I så fall er en ekstra vask et populært valg! Og hva med ventilasjon? Dersom det ikke er et vindu på badet, burde en vifte installeres for å bidra til å fjerne fuktighet og opprettholde optimal inneluftkvalitet. Dersom badet er nærme soverommet og det er ønskelig å redusere støy fra toalettanken, er det en god idé å installere en moderne innløpsventil. Når du skal velge gulv til badet, anbefaler vi at du går for noe som er holdbart og vannbestandig. Legger håndverkeren fliser på badet, bør du også velge varmekabler, slik at du unngår iskalde flater.

Finn entreprenører og håndverkere hos Mittanbud

Hovedstaden er full av dyktige håndverkere som står klare til å hjelpe deg med oppussingsprosjektet. Du kan enkelt finne erfarne fagfolk hos Mittanbud ved å legge ut jobben og beskrivelse av prosjektet. Du mottar deretter et uforpliktende tilbud fra entreprenører og håndverkere som ønsker å hjelpe deg med oppussingen. Vi har spesialisert oss på kvalitetssikring av tilbydere, så du kan være trygg på at arbeidet er av faglig og god kvalitet. Du bør uansett velge vår oppussingsforsikring, så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante rørleggere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for oppussing av bad i Oslo

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Renovering av baderoom i Oslo

Svært fornøyd med vårt nye totalrenoverte bad. Gamar og resten i Strømmen Bad & Rørlegger er veldig behaglige og påletelige, og sluttresultatet er perfekt. Anbefales på det sterkeste

- Stelian Joseif

Oppussing av bad i Oslo

Veldig fornøyd med jobben. Pris og kvalitet var bra. Utførte etter avtalte tid. Sterk anbefales. Ordentlige karer!

- Anees Rauf

Fjerning og montering toalett, dusj og servant i to runder i Oslo

Fleksibel og hyggelig kar :)

- Ida Linnea Drotninghaug

Helrenovering, bad 6kvm i Oslo

Renoverte baderom. Veldig fornøyd med jobben som ble utført. Trivlige karer som alltid kom til avtalt tid, og gjorde en veldig god jobb. Jeg hadde endel småønsker underveis som de utførte. Kommunikasjonen var alltid bra.

- Jakob Kowalski

Bad i Oslo

Badet ble kjempe fint. De ble også ferdig til rett tid, enda det oppstod en lekkasje på kjøkkenet i tilegg. Vi er kjempe fornøyd

- Anne Elisabeth Barø

Renovering av bad i Oslo

Vi benyttet Dyktighandverker til totalrenovering av bad. De hadde konkurransedyktige priser og vi hadde god dialog med hovedkontoret i forkant av at oppussingen startet. Håndverkerne som kom var helt enestående! De hadde høy faglig kompetanse og var meget servicevennlige. De kom med konstruktive løsningsforslag og holdt oss daglig orientert om status på prosjektet. Håndverkerne møtte opp til avtalt tid hver dag, og hadde en grundig plan for hva som skulle gjøres hver dag, oh de ga seg ikke før de var ferdige med det som var planlagt. Kvalitet på arbeidet var hele tiden hovedfokus, noe sluttresultatet gjenspeiler. Vi kan på det sterkeste anbefale Dyktighandverker

- Amund Bratberg Lindstad

Bygging nytt bad 6kvm + el/vann/avløp nytt kjøkken? i Oslo

Trond og teamet hans bygget et flott bad for oss og var fleksible når det kom til valg og endringer underveis. Trond er pålitelig, lett å kommunisere med og gjorde sitt ytterste for å løse situasjoner som dukket opp underveis. Vil absolutt bruke go'huset på nytt ved fremtidige prosjekter.

- Per Otto Hvidsten

Etablering av vaskerom/teknisk rom i kjeller i Oslo

Christian og gutta i Solid Rør har gjort en utmerket jobb. De har vært fleksible både med tanke på løsninger, og uten problemer fikset uventede ting som dukket opp underveis. Når livet tok en brå vendig var Christian ekstremt forståelsesfull og fleksibel ift situasjonen, og var nesten mer en støttespiller oppi alt. Jeg anbefaler Christian og Solid Rør på det sterkeste dersom du ønsker noen som har stolthet for resultatet og er enkle å forholde seg til. Jeg hadde gitt flere stjerner om det hadde vært mulig.

- Kim Adrian Rørmark