Oppussing

Pusse opp bad i Oslo

Få tilbud fra flere dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for oppussing av bad i Oslo!

Legg ut jobb og motta tilbud

Oppussing av bad i Oslo

Å pusse opp badet kan være en omfattende, men et lønnsom prosjekt. Hvis du planlegger å selge boligen din, vil et nyoppusset bad garantert sørge for at boligverdien øker. Dersom du planlegger å bo der selv, er det uansett viktig å ha et bad du elsker, og som reflekterer din personlige stil med den komfort og de fasiliteter du ønsker.

Planlegging og kommunikasjon er nøkkelen!

Når du har bestemt deg for å pusse opp badet ditt, er det på tide å gå inn i planleggingsmodus. Gjennomsnittlig pris for oppussing av bad ligger på rundt 240 000 kroner. Du må regne med en minstepris på omtrent 150 000 kroner, men sjeldent koster oppussingen mer enn 350 000 kroner om badet er av normal størrelse. Prosjektet tar ofte 30-90 dager, og derfor må du tenke over budsjett og hvilke funksjonaliteter du ønsker at badet skal ha. Dersom du trenger råd om oppussing, kan du kontakte en erfaren håndverker for tips og veiledning. En god og klar kommunikasjon mellom deg og håndverker sørger for et bedre sluttresultat.

Still de riktige spørsmålene

Det er flere viktige spørsmål du bør stille deg før håndverkerne setter i gang. Skal du for eksempel montere et badekar, eller skal du gå for en dusjløsning? Ønsker du et dusjkabinett eller et dusjhjørne med eget sluk i gulvet? Dersom du går for sistnevnte, defineres baderommet som et våtrom. Her er det ført inn egne regler som må følges for at rommet skal være tett. Kanskje er det flere som skal bruke badet samtidig? I så fall er en ekstra vask et populært valg! Og hva med ventilasjon? Dersom det ikke er et vindu på badet, burde en vifte installeres for å bidra til å fjerne fuktighet og opprettholde optimal inneluftkvalitet. Dersom badet er nærme soverommet og det er ønskelig å redusere støy fra toalettanken, er det en god idé å installere en moderne innløpsventil. Når du skal velge gulv til badet, anbefaler vi at du går for noe som er holdbart og vannbestandig. Legger håndverkeren fliser på badet, bør du også velge varmekabler, slik at du unngår iskalde flater.

Finn entreprenører og håndverkere hos Mittanbud

Hovedstaden er full av dyktige håndverkere som står klare til å hjelpe deg med oppussingsprosjektet. Du kan enkelt finne erfarne fagfolk hos Mittanbud ved å legge ut jobben og beskrivelse av prosjektet. Du mottar deretter et uforpliktende tilbud fra entreprenører og håndverkere som ønsker å hjelpe deg med oppussingen. Vi har spesialisert oss på kvalitetssikring av tilbydere, så du kan være trygg på at arbeidet er av faglig og god kvalitet. Du bør uansett velge vår oppussingsforsikring, så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante rørleggere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for oppussing av bad i Oslo

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Renovering av bad i Oslo

Degalot gjorde en god jobb og leverte i henhold til det vi avtalte. Vi la flis på flis på vegger og gulv, fliset inn toalettsisterne og fikk opp vegghengt toalett, ny dusj, nytt badromsmøbel og servant og installerte spotter i tak. Har mottatt all dokumentasjon på arbeidet som ble utført og har ikke opplevd problemer i forkant, underveis eller i etterkant. Vi er svært fornøyde med vårt nye bad og jeg kan anbefale Degalot til andre for lignende jobber. De var smidige, fleksible og effektive uten at det påvirket kvaliteten slik vi ser det.

- Henrik Vorkinn

Helrenovering av bad i Oslo

Prosjektlederen vår Nikolai tok seg av ALT og holdt oss løpende oppdatert gjennom hele prosessen. Proft utført og vi ble strålende fornøyd med resultatet. Anbefales på det sterkeste.

- Ane Nordahl Carlsen

* Fortsatt ledig: Pusse opp leilighet samt renovere bad i Oslo

Tusen takk til City Dekorasjon for flott utført jobb. De har totalrenovert leiligheten min og jeg er kjempe fornøyd. De har blant annet senket tak og lagt spotlighter, sparklet og malt vegger og tak, montert ny kjøkkeninnredning, lagt varmefolie og varmekabler. Skiftet parkett. Renovert badet med nye fliser og skiftet baderomsinnredning. Mehmet i Citydekorasjon har et stort team med hyggelige og dyktige folk som jobber for han. De er svært effektive og veldig flinke. Jeg er veldig godt fornøyd med jobben som er gjort og også med kommunikasjon og oppfølging underveis. Jeg kommer til å bruke Citydekorasjon om jeg skal pusse opp senere også, og jeg kan veldig gjerne anbefale de til andre.

- May-Britt Kvalsund Våge

pusse opp 3,5 - 4 kvadrats meter bade i Oslo

Pålitelige,flinke og snille folk. Noe feil kan oppstå grunnet kommunikasjon men de retter alle feilene opp (ved anmerkning) med smil og uten stress. Jeg opplevde det selv at hvis kunde har rett de ikke prøver å finne "dårlige unnskyldninger" mens de fikser dette med en gang. En strålende og anbefalende gjeng.

- Nikola Dumic

Korrigere feil gulvfall i lite baderom i Oslo

De korrigerte fall i et mindre bad på en helg. Veldig proft og fint arbeid. Svært rimelig. Anbefales på det sterkeste!

- Carl Christian Mathiesen

Ønsker tilbud på konstruksjon av bad på loft i Oslo

Vi benyttet oss av Lomundal Bygg, med Amund Nordal som prosjektleder, da vi pusset opp deler av et loft og konstruerte et nytt bad i et hus fra 1930-tallet. Dette loftet var en salig blanding av gammelt og nytt, noe som kunne vært en utfordring. I tillegg ga tegningene ikke alltid tydelig informasjon om hvordan ting skulle gjøres. Vi syntes Lomundal Bygg taklet dette på en svært god måte. De var fleksible når vi ønsket nye eller andre løsninger (ofte på kort tid) og kom med gode råd underveis. Samarbeid med rørlegger og elektriker virket veldig bra. Vi hadde ingen tilfeller av kommunikasjonsproblemer, ansvarsfrasigelser eller liknende. Vi anbefaler derfor Lomundal Bygg til andre prosjekter.

- Tord Finne Vedøy

Renovering av bad i Oslo

Strålende kommunikasjon gjennom hele prosessen, veldig bra kvalitet på arbeidet. Jobben ble ferdig til avtalt tid, regningen som forventet. Etter mange advarsler og skremselshistorier om renoveringer som gikk feil, så var dette en fantastisk opplevelse uten problemer. Tusen takk for samarbeidet.

- Morten Fahle

Totalrenovering av lite bad, Oslo i Oslo

Dyktighandverker totalrenoverte vårt lille bad og vi er veldig fornøyde: De holdt avtalt pris, var ferdige før avtalt tid og gjorde et både skikkelig, vakkert og godt dokumentert arbeid. Vi ble enige om et lite forskudd, delbetaling halvveis og sluttsum ved ferdigstillelse.

- Eva M. Karbø