Oppussing

Pusse opp bad i Stavanger

Få tilbud fra flere dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for oppussing av bad i Stavanger!

Legg ut jobb og motta tilbud

Oppussing av bad i Stavanger

Det er en omfattende jobb å pusse opp badet, og det er mye du må tenke på før startskuddet for prosjektet går av. Budsjettet er selvsagt en av de viktigste tingene å ha klart, men du må også tenke over hvilke funksjoner på badet som er viktig for deg, slik at badet blir akkurat slik du ønsker deg. I Stavanger er det mange dyktige håndverkere å velge mellom, og du bør tenke nøye gjennom hvem du velger slik at du får god kvalitet til en god pris.

Badet er et viktig rom!

Baderommet er et viktig rom i enhver bolig. Det er ofte det første rommet man går inn i når man står opp om morgenen, og det siste man går ut fra før man tar kvelden. Det er her du tar en varm dusj for å våkne opp om morgenen, eller for å få igjen varmen på en kald vinterdag. Vi bruker mye tid på badet, og det er viktig å ha et baderom som reflekterer vår personlige stil, og som samtidig har den komforten vi ønsker. I tillegg er det også helt essensielt at badet har de fasilitetene vi trenger for både økt funksjonalitet og verdi. Når du skal pusse opp badet ditt, er det viktig å ha alle disse elementene i tankene.

Sørg for å ha realistiske forventninger

Gjennomsnittlig pris på oppussing av bad er 240 000 kroner, og derfor et stort prosjekt. Du bør regne med en minstepris på omtrent 150 000 kroner, men det koster sjeldent mer enn 350 000 kroner for å pusse opp et bad med normal størrelse. Det er imidlertid også et rom som kan sørge for høy verdiøkning ved salg av boligen din, og er på den måten en ren investering. Derfor er et godt gjennomtenkt budsjett helt sentralt i planleggingen. Finn ut hva som er viktig for deg. Kanskje må de eksklusive flisene du ønsket deg ofres for gode varmekabler? Og kanskje badekaret må sløyfes for at du skal få plass til vaskemaskin og tørketrommel? Og trenger du virkelig medisinskapet over vasken, eller burde du heller velge et stort speil som gjør at badet ser romsligere ut? Det er mange slike spørsmål du burde stille deg før du går i gang med oppussingen, og det kan være lurt å rådføre seg med fagfolk, slik at du har realistiske forventninger til prosjektet.

Finn de beste fagfolkene med Mittanbud

Mittanbud gjør det enkelt for deg å finne de beste fagfolkene Stavanger har å by på. Legg ut jobben med informasjon om prosjektet, og få deretter uforpliktende tilbud fra flere dyktige håndverkere. Alle våre samarbeidspartnere er kvalitetssikret, slik at du kan være trygg på at du får jobben utført på en god måte, til en pris som passer ditt budsjett. Velg vår oppussingsforsikring så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante rørleggere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for oppussing av bad i Stavanger

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Oppussing av bad i Stavanger

Bra kommunikasjon, pålitelighet, bra pris, jobben var fullført i frist, god kvalitet. Jeg er veldig fornøyd men Smart bygg :)

- DOBRI PETROV NEDEV

Renovering av bad. 1.90 x 1.75. Høyde 2.40 i Stavanger

God kommunikasjon underveis og godt utført arbeid!

- Tone Kristoffersen

Vannskade baderom i Stavanger

Jeg er veldig fornøyd med renovering av baderom. Pålitelig og effektivt utført, og god kommunikasjon underveis. Står på for kunden. Har allerede anbefalt firma til kjente som trenger en jobb utført og ønsker firmaet til fremtidige oppdrag selv.

- Birgit Helen Johansson

Rehabilitering av bad i Stavanger

Arbeidet var profesjonelt gjennomført. Ting jeg påpekte ble rettet uten noe tull. Ryddig og tok hensyn til at vi fremdeles bodde i huset.

- Sten Torstensen

Bathroom Remodel i Stavanger

Really happy with Alliance. They were very professional and excellent with keeping me notified of the progress. The price was as agreed. The job took slightly longer, but this was not an issue for me and I am completely happy with their work. I will hire them again.

- Taylor Erickson

Renovering av lite bad i 3 etg i enebolig i Stavanger

Hundvåg Rør og Bygg totalrenoverte vårt gjestebad helt etter avtale og til vår fulle tilfredshet. Sam var særdeles enkel å forholde seg til, og var den som fulgte opp hele jobben fra anbud og til jobben var ferdig. Ulikt mange andre firma vi var i kontakt med, anbefalte Hundvåg Rør og Bygg at vi selv kjøpte baderomsinnredning som speil, vask, toalett etc, men at de kunne hente etterhvert som det skulle monteres. En slik løsning bidro selvfølgelig til å redusere de totale kostnadene for renoveringen. Vi kan trygt anbefale Hundvåg Rør og Bygg !

- Thor Randulff

Renovere bad i Stavanger

Veldig pent resultat. Hyggelig mann som var lett å kommunisere med. Kan gjerne bruke de igjen!

- Birthe Beate Storhaug

Oppussing bad hybel i Stavanger

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. God kommunikasjon underveis og veldig bra resultat. Kan trygt anbefale CCD Eiendomstjenester.

- Bodil Høie