Oppussing

Pusse opp bad i Tromsø

Få tilbud fra flere dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for oppussing av bad i Tromsø!

Legg ut jobben og motta tilbud

Oppussing av bad i Tromsø

Når du først har bestemt deg for å pusse opp bad, er du heldig som bor i Tromsø. Da har du et bredt utvalg av dyktige fagfolk som står klare til å hjelpe deg. Oppussing av bad er en av de største investeringene du gjør som boligeier, og dyktige håndverkere er helt essensielt for å få realisert ditt drømmebad.

Se på det som en investering

Det er ingen hemmelighet at badet er et av de dyreste rommene å pusse opp, med en gjennomsnittlig pris på 240 000 kroner. Uansett bør du regne med en minstepris på omtrent 150 000 kroner, men det koster sjeldent mer enn 350 000 kroner for å pusse opp et bad med normal størrelse. Likevel er det viktig at du ser på oppussingen som en investering, og ikke kun som en ren kostnad. Et nytt og friskt bad gjør at boligverdien stiger dersom du en gang skal selge den. Hvis du ikke har planer om å selge, er det ofte uansett verdt å ha et delikat bad som står i stil med din smak.

Unngå at budsjettet sprekker

Når du har bestemt deg for et budsjett for prosjektet, er det viktig at du passer på å holde deg til dette budsjettet. Altfor mange bruker for lite tid i planleggingsfasen, som ofte ender opp med at både budsjettet og tidsplanen sprekker. Få gjerne hjelp av en håndverker som du kan diskutere både budsjett og ønsker med. Da kan du få et mer realistisk bilde av hva du kan forvente deg innenfor dine rammer. Deretter kan det var en god idé å sette opp en liste over arbeidet du ønsker å få utført, og gå gjennom denne med håndverkerne før de går i gang med arbeidet.

Finn dyktige fagfolk i Tromsø og omegn hos Mittanbud

Når du skal pusse opp badet er det ofte flere yrkesgrupper som er involvert i prosjektet. Det kan være både rørleggere, elektrikere, flisleggere, snekkere og murere. Det er opp til deg om du velger en totalentreprenør som tar seg av hele prosjektet, eller om du ønsker å finne fagpersonene hver for seg. Du kan enkelt finne flere dyktige håndverkere i Tromsø ved å legge ut jobben på Mittanbud. Da mottar du uforpliktende tilbud fra våre dyktige og kvalitetssikrede samarbeidspartnere, og du står fritt til å velge hvem du ønsker å bruke. Du bør også velge vår oppussingsforsikring så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante rørleggere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for oppussing av bad i Tromsø

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Renovering bad ca. 6 kvm i Tromsø

Meget godt fornøyd. Grei og hyggelig gjennomføring.

- Rolf Wium

Renovering av bad i Tromsø

Resultatet ble veldig bra til slutt. Noen misforståelser og utfordringer underveis på grunn av dårlig kommunikasjon, men det ble ryddet opp i. God service, imøtekommende, ok pris og veldig bra resultat.

- Marius Baade

TOTALRENOVERING AV BAD - 4,8 m2 i Tromsø

ATS Byggservice AS gjør det de har lovet å gjøre. De kommer når de skal, holder avtalt pris, og gjør ikke minst et pent og kvalitativt godt arbeid. Hyggelige folk som gir gode og praktiske tips underveis. Badet mitt ble kjempefint, og jeg er veldig godt fornøyd. Jeg kan trygt anbefale ATS Byggservice til lignende oppdrag.

- Astrid Tømmerhoel

Renovering av bad i Tromsø

Arbeidet ble gjennomført helt etter våre planer og i henhold til det vi avtalte om gjennomføring, utførelse og pris. Resultatet ble veldig bra, og jobben ble utført på en glimrende måte. Pawel er en pliktoppfyllende håndverker som man kan stole 100% på!

- Erling Aass

Oppussing av bad + nytt rør og elektrisk opplegg til kjøkken i Tromsø

Helt greit gjennomført

- Frode Sørengen

Helrenovering av bad i Tromsø

Veldig fornøyd med rennovering av baderommet vårt. Nydelig utført arbeid og god kommunikasjon. Sulejman har vær utrolig imøtekommende og serviceinnstilt. De kan virkelig anbefales

- Anita Stråle

Nytt bad i Tromsø

Veldig fornøyd med sluttresultatet. Holdt seg innafor tidsfrist og jeg ble informert underveis ang jobben som ble utført. Anbefales

- Irene pedersen

Renovering av 2.etasje: Ny soveromløsning, nytt bad og vinduer i Tromsø

Vi gir våre beste anbefalinger til Robert og Frode som gjorde en veldig god jobb med et utfordrende renoveringsprosjekt i andre etasje på en enebolig. Prosjektet omfattet store rivearbeider, endring av bærekonstruksjoner, etablering av bad og flere soverom/oppholdsrom. God og hyggelig kommunikasjon i forkant, underveis og etterkant, høy kvalitet, fleksibilitet og løsningsforslag gjør at vi kan anbefale Konnerud Byggservice.

- Lars Berg