Oppussing

Pusse opp bad i Trondheim

Få tilbud fra flere dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for oppussing av bad i Trondheim!

Legg ut jobb og motta tilbud

Oppussing av bad i Trondheim

Har du bestemt deg for å pusse opp badet ditt, men vet ikke helt hvordan du skal gå frem? Da er du heldig som bor i Trondheim, hvor det er utallige entreprenører og håndverkere som gjerne hjelper deg med å gjøre drømmebadet ditt til en realitet. Oppussing av badet er ofte en av de største investeringene en boligeier gjør, og det er derfor viktig med kvalitetshåndverk og god funksjonalitet, men også et vakkert design.

Sett opp budsjett på badet

Alle vet at det å pusse opp badet kan være en dyr affære, og gjennomsnittlig pris ligger på rundt 240 000 kroner. Du bør regne med en minstepris på omtrent 150 000 kroner, men det koster sjeldent mer enn 350 000 kroner for å pusse opp et bad med normal størrelse. Husk likevel at kostnaden er en ren investering som du ofte vil tjene på senere i form av økt boligverdi. Dersom du er usikker på budsjettet ditt eller ønsker å få råd, kan du formulere dette i beskrivelsen av jobben dersom du velger å legge den ut på Mittanbud. Da vil flere dyktige håndverkere ta kontakt med deg, og hjelpe deg på veien. Planlegging er viktig, og dårlig planlegging er ofte grunnen til at mange tidsplaner og budsjetter sprekker. Derfor er det viktig at du setter opp budsjett, og planlegger prosjektet i samarbeid med din håndverker.

Følg disse stegene

Du har nå bestemt deg for et budsjett, og tiden er inne for å få en oversikt over badet ditt for å avklare i hvilken stand det er, og hvor mye som må fornyes. Det kan være lurt å få en rørlegger på befaring som kan hjelpe deg å finne ut hvor omfattende arbeidet kommer til å bli. Deretter må du vurdere ulike materialvalg. Dette er også i høy grad ting du kan diskutere med håndverkere som er eksperter på området. Det viktigste er kanskje å velge en god membran for å fuktsikre badet. Videre anbefaler vi at du bruker litt tid på å se på andre baderom som inspirasjon, slik at du får akkurat den løsningen og det designet du ønsker deg. Du må også prioritere - kanskje må du droppe badekaret for å få plass til en dobbeltservant, eller omvendt.

Mittanbud hjelper deg med å finne de beste fagfolkene

Når du har kommet så langt at du har budsjettet, ønsker og forventninger i boks, er det på tide å finne de rette fagfolkene. På Mittanbud kan du enkelt legge ut jobben og oppgi informasjon om arbeidet du ønsker å få utført, og deretter få uforpliktende tilbud fra våre dyktige håndverkere, som alle er kvalitetssikret for din trygghet. Velg vår oppussingsforsikring så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante rørleggere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for oppussing av bad i Trondheim

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Renovering av bad i Trondheim

Den eneste bedriften som faktisk så var problemet var og ikke bare fortalte meg at jobben var mer omfattende og krevende enn den egentlig var. Fikk utrolig godt inntrykk av dem og følte meg godt ivaretatt.

- Siri Stolpestad

Helrenovering av 2,1 m2 bad i Trondheim

Totalrenovering av bad. Fra første kontakt til ferdig bad tok det ca 4 uker. Selve oppussingen var gjort på 2 uker. Raske, effektive og grei kommunikasjon underveis. Rørleggeren han bruker fremstår profesjonell og finner løsninger når ting ikke går helt etter planen. Veldig fornøyd!

- Ella Dobloug Haandlykken

Bytting av baderomsinnredning i Trondheim

Kjapp og serviceinnstilt rørlegger.

- Marius Nilsen

Renovering bad i Trondheim

Pålitelig arbeid og godt gjennomført jobb. Grei kommunikasjon. Vi et fornøyde

- Ann Oddrun Medby

Oppussing av bad i Trondheim

Meget fornøyd med oppussingen av badet mitt. Godt gjennomført arbeid både på forhånd og underveis. Har aldri pusset opp noe hjemme, og føler jeg fikk gode råd og tips hele veien. Bra kommunikasjon mellom oss, og raske svar på spørsmål. Trivelig og profesjonelt, glad jeg valgte denne bedriften.

- Susann Snø Lotvonen Berg

Nytt bad / vaskerom i Trondheim

Vi valgte Handybyg1 til å utføre et stort oppussingsprosjekt av et treetasjes rekkehus. Arbeidet inkluderte blant annet nytt bad / vaskerom, legging av gulv, montering av veggplater og kjøkken, listing og malingsarbeid. Det har vært enkelt å få tak i prosjektleder Taner underveis, og han har vært hjelpsom, imøtekommende og raus rundt utfordringer knyttet til prosjektet. Noe utfordrende at noen av arbeiderne verken snakket norsk eller engelsk men dette løste seg da prosjektleder alltid bare var en telefonsamtale unna. Kommunikasjonen med Handybyg1 har vært åpen og ærlig - det var en trivelig gjeng å ha i hus.

- Julie Broch Fiskaa

Flislegging av bad i Trondheim

Flislegging av vegger og gulv i 6,5 m3. bad. Veldig fornøyd med kvaliteten på utført arbeid, ryddighet, pris, pålitelighet og komunikasjon med Grytvik Snekkerservice AS og profesjonel flislegger "Bad Man(n)" Marcin under utførelse av jobben. Beste anbefalinger.

- Karstein Hammervold

Elektriker til Bad og soverom i Trondheim

Elektrikere med god fleksibilitet. Gjorde jobben til en fornuftig pris og av god kvalitet.

- Marius Zahl