Ditt personvern er viktig

Når du besøker denne nettsiden benytter du en tjeneste fra Schibsted Norge SMB/Mittanbud.

Når du legger igjen din kontaktinformasjon på denne siden tar vi hånd om dine personopplysninger i tråd med nye personvernforordning GDPR. Du kan lese mer om hvordan Schibsted Norge SMB behandler personopplysninger i vår personvernerklæring under.

Domenene lokalfirma.no og schibstedlokal.no brukes av Schibsted Norge SMB til å presentere landingssider for våre kunder tilknyttet annonsekampanjer kjøpt hos oss. Vi videresender ingen persondata til våre kunder med unntak av persondata du selv oppgir på siden for å komme i kontakt med bedriften. Opplysningene du selv oppgir blir videreformidlet til Schibsted Norge SMB og den aktuelle annonsekunden slik at de kan kontakte deg. Personopplysningene blir ikke videreformidlet eller videresolgt til andre.

For å tilby tjenesten og forbedre opplevelsen av denne benytter vi oss av verktøy som hjelper oss å forstå hvordan brukeren benytter siden. Vi kan også benytte informasjon om ditt besøk i markedsføringsøyemed ved å tilby deg relevante annonser. Du kan lese mer om hvordan vi benytter informasjonskapsler (cookies) under og hvordan du kan endre dine innstillinger.

Personvernerklæring

Les

Personvernerklæring

Les

Informasjonskapsler

Les

Informasjonskapsler

Les