Ditt personvern er viktig

Når du besøker denne nettsiden benytter du en tjeneste fra Schibsted Norge SMB/Mittanbud.

Vi tar hånd om alle personopplysninger i tråd med den nye personvernforordningen GDPR. Du kan lese mer om hvordan Schibsted Norge SMB behandler personopplysninger i vår personvernerklæring under.

Domenet norgeshyggeligstehaandverker.no brukes av Schibsted Norge SMB til en konkurranse for å kåre Norges Hyggeligste Håndverker. Ved en nominasjon så lagres persondata du oppgir på siden for å kunne ta kontakt med deg for en eventuell premie, samt gi den enkelte nominerte muligheten til å se hvem som stod for nominasjonen. Dersom du er nominert vil dine personopplysninger være synlig på vårt domene såfremt du har samtykket til å delta i konkurransen. Personopplysningene blir ikke videreformidlet eller videresolgt til andre parter.

For å tilby tjenesten og forbedre opplevelsen av denne benytter vi oss av verktøy som hjelper oss å forstå hvordan brukeren benytter siden. Vi kan også benytte informasjon om ditt besøk i markedsføringsøyemed ved å tilby deg relevante annonser. Du kan lese mer om hvordan vi benytter informasjonskapsler (cookies) under og hvordan du kan endre dine innstillinger.

Personvernerklæring

Les

Personvernerklæring

Les

Informasjonskapsler

Les

Informasjonskapsler

Les