Snekker

Lage platting i Trondheim

Få tilbud fra dyktige snekkerbedrifter som er anbefalt av andre for å lage platting i Trondheim - helt gratis!

Legg ut jobb

Velge håndverker for platting i Trondheim

Bygging av platting er et spennende prosjekt som kan utvide eiendommens bruksområde. Plattingen binder tomten og huset sammen på en måte som både er praktisk og pen. Imidlertid krever dette en del planlegging, både når det kommer til design, materialvalg og andre praktiske forhold. Ta kontakt med håndverkere i Trondheim for å få realisert drømmen om den perfekte plattingen!

Hva skal du bruke plattingen til?

Det er flere elementer som bør tas i betraktning når du skal bygge ny platting. Bruksområdet er naturligvis en av dem. Hva skal du bruke din nye uteplass til? Skal den romme et utekjøkken med en stor spisegruppe? Skal det være en ramme rundt bassenget ditt? Eller kanskje en lekeplass som barna kan bruke på varme sommerdager?

Disse spørsmålene er viktige å stille seg selv før man går videre til valg av materialer. Materialene burde være tilpasset formålet. Dersom du skal bygge den rundt et badebasseng, er det viktigst at du bruker materialer som tåler vann og fuktighet godt. Om plattingen hovedsakelig skal være en lekeplass for barna, er det kanskje optimalt å velge vedlikeholdsfrie materialer, slik at du slipper å måtte olje og beise midt i sesongen. Dette er ting håndverkerne kan hjelpe deg med å finne ut av, slik at dere sammen finner den løsningen som passer best for deg.

Finn en dyktig håndverker i Trondheim gjennom Mittanbud

Gjennom Mittanbud finner du erfarne, profesjonelle og dyktige håndverkere i Trondheim, som har lang erfaring med det relativt milde og fuktige, men også noe ustabile, klimaet i byen. Og det kunne ikke vært enklere - legg inn informasjon om prosjektet på vår nettside, så får du uforpliktende tilbud fra våre samarbeidspartnere. Alle våre tilbydere er kvalitetssikret av oss, slik at du kan stole på arbeidet blir utført med høy kvalitet og til en god pris - uansett hvilket av tilbudene du aksepterer.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante snekkerbedrifter.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere snekkerbedrifter for å lage platting i Trondheim

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Bygg terrasse i Trondheim

Fornøyd med pris og resultatet

- Pejman Mokri

Terrassedekke til borettslag i Trondheim i Trondheim

Helm Byggservice AS er å anbefale. Ryddige under befaring og rask respons under hele prosessen. Løsningorienterte og kunnskapsrike fagarbeidere. Anbefales!!

- Torstein Zahl Edvardsen

Utvidelse av terasse i Trondheim

Pusset opp og utvidet terasse og satt opp gjerde i hagen

- Sarah Domaas

Utforming og bygging av ca 50 kvm terrasse i Trondheim

Reitan Bygg satte opp en 50 kvm stor terrasse med Møre Royal-bord og skjult innfesting. De møtte opp presis hver dag og jobbet effektivt og nøyaktig. Eirik kom med gode råd under veis og laget en praktisk inspeksjonsluke, åpning til robotklipper, benker og innkassing av varmepumpe. Prisen var grei, kvaliteten på topp og jeg kommer til å bruke dem igjen.

- Lars Klemetsaune

Platting ca. 15m2 i Trondheim

Jeg liker å gjøre det meste selv da jeg er veldig nøye. Men tiden rakk ikke til, så Reitan Bygg AS fikk oppdraget. Meget bra resultat, effektiv og fornuftig pris. Bruker gjerne Reitan Bygg AS v/neste anledning. Anbefales!

- Morten Vorvik

Tak over carport og platting i tre i Trondheim

Veldig bra utfhørt arbeid

- Unn Mrete Fagerli og Tor Christian Sletner

Ny platting 50 kvm i Trondheim

Pålitelig og flink, jobben ble gjort til avtalt tid. Ble noen uforutsette endringer underveis som han tok på strak arm! Vi hadde god kommunikasjon hele veien og han var enkel å få tak i. Han var effektiv, men nøye. Resultatet ble over all forventning. Kan absolutt anbefale W.A.F Bygg til andre!

- Line Hansen

Bygge ut terasse i Trondheim

3 ivrige, snekkere som gjorde jobben etter mitt ønske og anbefales

- Nina W. Johnsen