Oppussing

Pusse opp bad i Oslo

Få tilbud fra flere dyktige håndverkere som er anbefalt av andre for oppussing av bad i Oslo!

Legg ut jobb

Oppussing av bad i Oslo

Å pusse opp badet kan være en omfattende, men et lønnsom prosjekt. Hvis du planlegger å selge boligen din, vil et nyoppusset bad garantert sørge for at boligverdien øker. Dersom du planlegger å bo der selv, er det uansett viktig å ha et bad du elsker, og som reflekterer din personlige stil med komforten og fasilitetene du ønsker.

Planlegging og kommunikasjon er nøkkelen!

Når du har bestemt deg for å pusse opp badet ditt, er det på tide å gå inn i planleggingsmodus. Gjennomsnittlig pris for å pusse opp bad ligger på rundt 215 000 kroner. Du må regne med en minstepris på omtrent 90 000 kroner, men det koster sjeldent mer enn 350 000 kroner for å pusse opp et bad med normal størrelse. Prosjektet tar ofte 30-90 dager. Det er derfor viktig at du tenker over budsjettet ditt og funksjonaliteten du ønsker at badet skal ha. Dersom du trenger råd, kan du også kontakte en håndverker som kan hjelpe deg med planleggingen. God og klar kommunikasjon mellom deg og håndverker gjør det lettere for alle parter å bli fornøyd med sluttresultatet.

Still de riktige spørsmålene

Det er flere viktige spørsmål du bør stille deg før håndverkerne setter i gang. Trenger du for eksempel badekar, eller holder det med en dusj? Vil du i så fall ha dusjkabinett eller dusjhjørne med eget sluk i gulvet? Dersom du går for sistnevnte, blir baderommet et våtrom med egne regler som må følges for at rommet skal være tett. Er det flere som skal bruke badet samtidig? I så fall er en ekstra vask et populært valg. Og hva med ventilasjon? Dersom det ikke er et vindu på badet, burde en vifte installeres for å bidra til å fjerne fuktighet og opprettholde optimal inneluftkvalitet. Dersom badet er nærme soverommet og det er ønskelig å redusere støy fra toalettanken, og det er en god idé å installere en moderne innløpsventil. Tenk over hvordan type gulv du vil ha, og velg et som er holdbart og vannbestandig. Sørg for at du har varmekabler under flisene, for vi vet alle hvor kaldt det kan være å komme seg opp om morgenen i vinter-Oslo!

Finn entreprenører og håndverkere hos Mittanbud

Hovedstaden er full av dyktige håndverkere som står klare til å hjelpe deg med å pusse opp badet ditt. Du kan enkelt finne dyktige fagfolk hos Mittanbud ved å legge ut jobben og beskrivelse av den. Du får deretter uforpliktende tilbud fra entreprenører og håndverkere som er eksperter på baderom. Vi har spesialisert oss på kvalitetssikring av tilbydere, så du kan være trygg på at du får levert god kvalitet. Du bør uansett velge vår oppussingsforsikring, så er du helt trygg hvis noe uventet skulle skje.

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante rørleggere.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

Få tilbud fra flere håndverkere for oppussing av bad i Oslo

Det er lurt å innhente tilbud fra flere håndverkere. På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra flere håndverkere - helt gratis!

Siste evalueringer

Totalrenovere bad i Oslo

Vi brukte Strømmen Bad og Rørlegger til totalrenovering av bad og vaskerom. Vi valgte Strømmen først og fremst fordi befaringen ble gjennomført enormt grundig, med tegninger og mål, og full prisspesifikasjon. Selve gjennomføringen av arbeidet ble gjort særdeles effektivt, med høy kvalitet, og god kommunikasjon. Ferdig før tiden, selv med ekstra oppgaver som oppstod underveis. Anbefales på det aller sterkeste.

- Geir Inge Espedal

Enkel oppussing av lite bad i Oslo

Svært pent utført jobb. Hyggelig og ryddig, og til avtalt pris.

- Simen Valldal Johannessen

Pusse opp bad med mikrosement i Oslo

Veldig godt fornøyd med jobben Patrick gjorde. Pålitelig, ryddig, hyggelig og lett å samarbeide med. Veldig nøyaktig i sitt arbeid og vi er veldig fornøyd med resultatet. Kommer til å bruke han igjen hvis vi skal gjøre noe tilsvarende. Anbefaler å bruke Patrick!

- Per Martin Haugen

Totalrenovering av bad i Oslo

Dyktig håndverker utførte totalrenovering av mitt bad og de lever opp til navnet sitt! Rafal med flere, gjorde en fantastisk flott jobb og det var god kommunikasjon hele veien. Kan anbefales på sterkeste

- Eidsvold Marianne

Renovering av to bad i Oslo

Kjempefornøyd med restultatet. Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Vi kan trygt anbefale Strømmen Bad & Rørlegger AS

- Mohammed Ali

Rehabilitering av bad i Oslo

Total renovering av bad med sammenslåing av bad og toalett på ca 6 kvm - proffe og nøye på befaring, så det ikke dukket opp uventede overraskelser underveis - kvalitet på arbeidet - god kommunikasjonen underveis med prosjektleder og flislegger - pålitelige og effektive - gode innspill på løsninger - holdt seg innen tidsfrist - hyggelige håndverker - ledet meg trygt gjennom hele prosessen - konkurransedyktige på pris

- Heidi Kvassheim

Pusse opp lite bad i Oslo

Hyggelig. God pris. Godt arbeid. God kommunikasjon gjennom hele oppussingen.

- ulrik ferrer

Rehabilitering av bad i Oslo

Vi er kjempefornøyd med hele jobben, bad på 10m3. Alt fra befaring, oppstart, gjennomførelse og det ferdige badet. Ble forespeilet ca 3 ukers jobb, de ble ferdig på 2 og en halv uke, god dokumentasjon, bra med bilder fra hele jobben. Er veldig fornøyd med Krystian, bli og hyggelig veldig nøye og kom med gode innspill, virkelig en som vet hva han gjør. Alt utført til avtalt pris og ferdig før tiden. Kan absolutt anbefale Angermo, skulle egentlig hatt en stjerne til.

- Per Limmesand